اخبار بازیکنانمصاحبه ها

واکنش مدیر برنامه‌ رسن به قرارداد با پرسپولیس

پرسپولیس نیوز: مدیر برنامه‌های بازیکن عراقی تیم پرسپولیس به شایعاتی که پیرامون این بازیکن و قراردادش با باشگاه مطرح شده واکنش نشان داد.

امیرارسلان مرتاض مدیر برنامه‌های بشار رسن در خصوص آخرین وضعیت این بازیکن با باشگاه پرسپولیس گفت: ما نیازی به توافق نداریم چرا که حدود دو هفته قبل از عید همه چیز نهایی شده و فقط منتظر هستیم تا وعده‌های باشگاه انجام شود تا رسن در پرسپولیس بماند.

وی ادامه داد: دو ماه از زمانی که قرار بود باشگاه به تعهداتش عمل کند گذشته و ما صبر کردیم اما نمی‌دانم چرا برخی صحبت‌ها مطرح شده است. البته این را بگویم که قراردادی که از رسن در برخی رسانه‌ها منتشر شده قرارداد واقعی نیست.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Keyvan

رسن بازیکن خوبیه ولی به نظر من بره بهتره چون خط هابک پرسپولیس با ترافیک بازیکن روبروست و سروش از این بهتره به چای پولی که به رسن میدن یه مهاجم خوب بگیرن با یه دفاع راست مثل رضاییان اگه رضاییان بیاد که خیلی بهتره ولی تغریبا غیر ممکنه