اخبار باشگاه
هیئت مدیره انصاری فرد را ملزم به تمدید قرارداد خلیلی کرد
مرجع خبری پرسپولیس : محسن خلیلی فردا ساعت ۱۰ صبح در باشگاه با انصاری فرد می نشیند و برای عقد قرارداد تازه با وی حرف می زند
در حالیکه تلاش روزنامه های ورزشی برای کشف نام سرمربی پرسپولیس که در جلسه امروز هیات مدیره روی آن تصمیم گیری شده، به جایی نرسیده است ، خبر مهم دیگری از این جلسه به بیرون درز کرد و آن دستور هیات مدیره به عباس انصاری فرد برای عقد قرارداد با علی کریمی و محسن خلیلی دو ستاره با تجربه این تیم بود.
انصاری فرد که علاقه ای به استخدام این دو نداشت با پیشنهادهای نازل سعی در فراری دادن این دو از پرسپولیس داشت که حالا با تاکید هیات مدیره باید دوباره با آنها مذاکره کند.محسن خلیلی فردا ساعت ۱۰ صبح در باشگاه با انصاری فرد می نشیند و برای عقد قرارداد تازه با وی حرف می زند. فکر می کنید نتیجه ای داشته باشد؟