مصاحبه ها

هدایتی: کمک کنید کریمی با پرسپولیس تمدید کند

مرجع خبری پرسپولیس : مالک باشگاه استیل آذین گفت: بار دیگر خبر حضور کریمی در استیل آذین را تکذیب می‌کنم و امیدوارم او هر چه سریع‌تر با پرسپولیس تمدید کند.

حسین هدایتی در خصوص شایعاتی مبنی بر بستن قراداد داخلی با علی کریمی تصریح کرد: واقعا از این حرف ها متاسفم و احساس می‌کنم قصد بازی با احساسات مردم را دارند. پس از انتشار خبری مبنی بر اینکه کریمی با ما قرارداد امضا کرده هر فردی را که در خیابان‌ دیدم به من اعتراض کردند.

وی افزود: من برای این خبر کذب واقعا متاسفم و برای هزارمین بار می‌گویم که کریمی متعلق به پرسپولیس است و باید همه کمک کنیم که او هر چه سریع‌تر با پرسپولیس تمدید کند.
هدایتی ادامه داد: بعضی می‌خواهند با حرف هایی درباره پرسپولیس حاشیه‌ ایجاد کنند و پس از اینکه تعدادی از بازیکنان به استیل آذین نیامدند من را زیر سئوال ببرند اما همچنان تاکید می‌کنم در مورد کریمی صحبتی نداشتم.
وی خاطرنشان کرد: مسئولان باشگاه پرسپولیس خوشبختانه به دنبال عقد قرارداد با کریمی هستند و به توافقاتی نیز رسیده‌اند و اگر خدای ناکرده مخالف این موضوع پیش آمد مانند ۱۷ تیم لیگ برتر و ۵ تیم اماراتی ما با کریمی صحبت می‌کنیم.
مالک باشگاه استیل آذین در خصوص وضعیت تیم خود گفت: خوشبختانه در وضعیت خوبی تمرینات را شروع کردیم و اردوی کیش می‌تواند مکمل خوبی برای بدنسازی تیم ما باشد. به دنبال این هستیم چند بازیکن دیگرد را جذب کنیم تا تیم را کامل‌تر برای حضور در لیگ نهم آماده کنیم.

گفتنی است طی چند روز گذشته برخی از خبرگزاری ها از امضای قرارداد داخلی میان علی کریمی و حسین هدایتی خبر داده بودند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها