مصاحبه ها

نوروزی: هنوز پا به توپ نشده‌ام که می‌گویند نمی‌توانم بازی کنم

مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم پرسپولیس در واکنش به اظهارات پزشک تیم گفت: کادر پزشکی این نظر را نداشته که در دیدار برابر برزیل نروم چون من هنوز پا به توپ نشده‌ام.

 

هادی نوروزی اظهار داشت: خوشبختانه ۸۰ درصد آمادگی لازم را برای همراهی پرسپولیس به دست آورده‌ام و انشاءالله با تمرینات بدنی سعی خواهم کرد از روز چهارشنبه هفته جاری کار با توپ را شروع کنم.

وی افزود: اگر مشکل خاصی پیش نیاید و بعد از پا به توپ شدن آمادگی لازم را داشته باشم در دیدار برابر ملوان به میدان می‌روم. خوشبختانه دکتر تیم اعلام کرده وضعیت من بسیار امیدوارکننده است. شاید حضورم در دیدار برابر ملوان کمی در حد حرف باشد اما صددرصد به دربی خواهم رسید و انگیزه لازم را هم دارم.

 

نوروزی در جواب سؤالی در خصوص مخالفت کادر پزشکی پرسپولیس و دکتر زرینه برای حضورش در دیدار برابر برزیل تصریح کرد: به نظر من کادر پزشکی این نظر را نداشته که در دیدار برابر برزیل نروم. چون من هنوز پا به توپ نشده‌ام که بخواهم به امارات بروم تا مقابل برزیل بازی کنم. هیچ‌وقت کادر فنی به من نمی‌گوید بازی نکنی بهتر است. من هر وقت پا به توپ شدم و وقتی که دیدم که شرایطم خوب است می‌توانم بازی کنم چون مشکلی نیست.

 

وی افزود: شرایط بدنی من خوب نیست و اصلاً ربطی به فوتبال ندارد. فوتبال متفاوت است و من فعلاً فقط می‌دوم چون هنوز پا به توپ نشده‌ام نمی‌شود گفت که می‌توانم بازی کنم یا خیر. شاید کادر پزشکی به همین دلیل اعلام کرده که نمی‌توانم تیم ملی را همراهی کنم اما اگر شرایطم خوب بود دوست دارم مقابل برزیل بازی کنم.

نوروزی تاکید کرد:‌‌ آرزوی هر بازیکنی است که در دیدار با برزیل به میدان برود. خیلی دوست دارم به امارات بروم و همراه تیم ملی باشم. اگر پزشک تیم و دایی اجازه دادند این کار را می‌کنم در غیر این صورت برای تیم ملی آرزوی موفقیت می‌کنم.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها