نوروزی: زمین گلآلود بود، توپ گل نشد
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: به دلیل گلآلود بودن آن نقطه از زمین نتوانستم ضربه پنالتی را به خوبی بزنم.
هادی نوروزی در مورد از دست دادن پنالتی در دقایق پایانی دیدار با سپاهان که منجر به شکست ۲ بر یک پرسپولیس شد، عنوان کرد: برای پنالتی زدن اعتماد به نفس داشتم اما پاهایم سست شده بود. هنگامی که میخواستم پنالتی بزنم توپ را طوری تنظیم کردم تا آن را به ارتفاع بزنم که به دلیل مشکلی که آن نقطه از زمین داشت و گلآلود بودن آن، نتوانستم ضربه خوبی بزنم.
وی تأکید کرد: پنالتی که روی من انجام شد صددرصد درست بود و جای هیچ حرف و حدیثی نداشت.
نوروزی در مورد درگیری با بنگر گفت: مدافع سپاهان مدام روی من خطا میکرد و از من میخواست آرام بازی کنم. هنگامی که مچ پایم را زد اعتراضی نکردم، زیرا فوتبال همین است و یک جنگ تمام عیار بین دو تیم حکمفرما بود.
وی تأکید کرد: دیگر هیچگاه پنالتی نمیزنم چون از عواقب آن میترسم. ضمن اینکه از دست خودم ناراحتم چرا که نتوانستم ضربات آخر را به خوبی بزنم و تمام کننده خوبی نبودم.