مصاحبه ها

نورمحمدی: پرسپولیس هنوز شانس قهرمانی دارد/ خریدهای جدید جواب ندادند

مدافع پیشین تیم پرسپولیس تأکید کرد، این تیم با وجود شکست‌های اخیر همچنان برای قهرمانی در لیگ برتر شانس دارد.

علیرضا نورمحمدی، در مورد بحران نتیجه‌گیری در پرسپولیس گفت: این وضعیت ممکن است برای هر تیمی به وجود بیاید و حتی بزرگ‌ترین تیم‌های دنیا هم چنین شرایطی را تجربه کرده‌اند. به نظر می‌رسد یکی از مشکلات اصلی پرسپولیس، وضعیت روحی بازیکنان است و آنها شرایط روحی خوبی ندارند. از سمت دیگر، وقتی تیم نتیجه نمی‌گیرد و این وضعیت ادامه‌دار می‌شود، ناخودآگاه روی بازیکنان، کادر فنی و باشگاه فشار ایجاد می‌شود. به هر حال پرسپولیس تیم بزرگی است و هواداران هم همیشه از این تیم توقع برد دارند.

وی در واکنش به اینکه برخی معتقدند تهدید بازیکنان توسط باشگاه و عصبانیت اوسمار بابت این اتفاق، وضعیت پرسپولیس را بدتر کرد، اظهار داشت: من معتقدم نباید آن اتفاق رخ می‌داد و اگر هم مشکلی وجود دارد باید درون باشگاه و تیم حل شود. وقتی تیمی در وضعیت سخت قرار می‌گیرد، باشگاه باید بهترین تصمیم و بهترین رفتار ممکن را داشته باشد تا همه چیز به حالت عادی برگردد.

مدافع پیشین تیم فوتبال پرسپولیس راجع به انتقادهایی که از اوسمار سرمربی این تیم صورت گرفته است، تصریح کرد: اوسمار بعد از بازگشت به پرسپولیس نتایج خوبی گرفت، اما در شروع نیم‌فصل دوم وضعیت تغییر کرد و متأسفانه نتایج خوبی از پرسپولیس ندیدیم. او سرمربی تیم است و اگر مشکل فنی وجود دارد باید آن را برطرف کند و از لحاظ روحی و روانی هم وضعیت تیم را تغییر دهد.

نورمحمدی در پاسخ به این پرسش که آیا خریدهای پرسپولیس در نقل‌وانتقالات زمستانی توانستند به این تیم کمک کنند، گفت: تا الان که چیزی از آنها ندیدیم. سرگیف مهاجم ازبکستانی عملکرد قابل دفاعی داشته است، ولی دیگر خریدهای پرسپولیس هنوز جواب ندادند. انتظار می‌رفت آنها عملکرد خوبی داشته باشند، ولی تا الان که چنین چیزی را ندیدیم.

وی در پایان تصریح کرد: کسب یک برد می‌تواند وضعیت تیم پرسپولیس را تغییر دهد و امیدوارم این اتفاق در بازی بعدی رخ دهد. پرسپولیس هنوز هم شانس قهرمانی دارد و باید از بازیکنان و کادر فنی حمایت شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
هوادارپرسپولیس

پرسپولیس درخطوط دفاع وهافبک وهجومی ودروازه بانی ضعیف شده ومشکل دارد . از۶ بازی ،۴ باخت نمی توان حتی رتبه دوم لیگ برتر رابدست آورد. دریک تیم باید به همه بازیکنان بازی برسد و خودشان رادرمسابقات نشان بدهند. این درست نیست که بازیکن درتمرین باشد ولی درمسابقات اصلی لیگ برتر نیمکت نشین وتماشاچی باشد. این کار ، این روش ، این موضوع ، به بازیکن ضربه نمی زند .این روش به تیم ضربه سختی خواهد زد. کاری که درپرسپولیس شروع شد و فوتبال یاسین سلمانی را بی حرکت کرد .اما برعکس شد و به فوتبال تیم پرسپولیس ضربه وارد کرد و بطورمتوالی دچارشکست شده وبیمارشده است.یعنی اگربه یک نفرضربه واردکنی ، کل تیم ازبین خواهد رفت.