null

 

باشگاه های لیگ برتری

نماینده تبریز: خواستار بررسی تعلل ارادی فروزان بودیم /۳ هفته است که این پرونده در ابهام مانده است

نماینده شهر تبریز در مجلس شورای اسلامی، گفت:به واسطه اتفاقی که در دیدار تراکتورسازی و سپیدرود رشت رخ داد ما از فدراسیون فوتبال مصرانه درخواست کردیم تعلل ارادی دروازه‌بان تراکتورسازی را بررسی کند.

احمد علیرضا بیگی در مورد اینکه خبر بازداشت محسن فروزان و همسرش را در اینستاگرام منتشر کرده است‌،گفت:بله او به جهت تبانی که اتفاق افتاده و مسئله شرط بندی در دادسرا فرهنگ و رسانه بازداشت شده است.

وی در مورد اینکه این اتفاق چه زمانی رخ داده است، عنوان کرد:او دیروز بازداشت شده است.

نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی،در ادامه در مورد شکایتی که فروزان از او کرده بود، اظهار داشت: بله او از من شکایت کرده است.به واسطه اتفاقی که در دیدار تراکتورسازی و سپیدرود رشت به وجود آمد ما از فدراسیون فوتبال مصرانه درخواست کردیم تعلل ارادی دروازه‌بان تراکتورسازی را بررسی کند و جواب بدهد که بعد از سه هفته موضوع در ابهام است.به واسطه همین اعلام موضع و درخواست رسیدگی به این پرونده توسط او از ما شکایت شده بود.

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
حسین

شما نماینده مردم برای اصلاح وضعیت وخیم اقتصادی موجود هستید یا نماینده تراکتور در مجلس (با پول)؟؟؟