اخبار بازیکنان

نبیل تنها خارجی حاضر در تمرین پرسپولیس

نبیل باهویی تنها بازیکن خارجی تمرین امروز پرسپولیس بود.

اولین جلسه تمرینی پرسپولیس در ورزشگاه کاظمی برگزار می‌شود و این در حالی است که گئورگی گولسیانی برای انجام کارهای درمانی مرخصی بیشتری گرفته و وحدت حنانوف نیز در اردوی تیم ملی تاجیکستان برای جام ملت‌ها حضور دارد اما دیگر بازیکن خارجی خود را به استادیوم کاظمی رسانده است.

نبیل باهویی که شایعاتی پیرامون جدایی او از پرسپولیس و جایگزینی با یک مهاجم خارجی دیگر وجود داشت، از اولین جلسه تمرینی بعد از تعطیلات زمستانی همراه دیگر بازیکنان تمرین خود را دنبال می‌کند.

این در حالی است که او برای تعطیلات راهی حاشیه خلیج فارس شده بود، اما بلافاصله بعد از اطلاع باشگاه پرسپولیس به محل تمرین سرخپوشان بازگشت. البته در صورت انتخاب سرمربی جدید، احتمال جدایی این بازیکن وجود دارد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
آریا

این هم اگه خوب بود دم در می آورد بازیکن خارجی باید یک سرو گردن از لیگ خودت بالاتر باشه نه اندازه مهاجم سطح سه لیگ خودت هم نباشه