فوتبال تهران

منتقمي: رويانيان رضايتنامه انصاريفرد را به صورت کتبي صادر کرد

قائم مقام باشگاه پرسپوليس اظهار داشت: رويانيان، مديرعامل باشگاه براي رفتن انصاريفرد به تراکتورسازي رضايت خود را به صورت کتبي اعلام کرد.

بهروز منتقمي در خصوص وضعيت رضايتنامه انصاريفرد در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: رويانيان علاوه بر توافق شفاهي بر رفتن انصاريفرد به تراکتورسازي، به صورت کتبي هم رضايتش را اعلام کرد.

قائم مقام باشگاه پرسپوليس عنوان داشت: ما قبل از بازي با تراکتورسازي رضايتمان را اعلام کرده بوديم اما يکسري فعل و انفعالات بين سازمان ليگ و باشگاه تراکتورسازي، باعث شد کارت "کريم انصاريفرد" به بازي با پرسپوليس نرسد.

وي در خصوص اختلافات مالي بين پرسپوليس و تراکتورسازي تصريح کرد: در جلسه اي که بين "رويانيان" و " زيني زاده" برگزار شد، 2 طرف بر سر مسائل و مشکلات مالي به توافق رسيدند و انصاريفرد از اين پس مي تواند در تيم تراکتورسازي بازي کند

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها