اخبار باشگاه

مشخص شدن چهره دو عضو جدید هیئت‌مدیره پرسپولیس

باشگاه پرسپولیس فردا اعضای جدید هیئت مدیره خود را خواهد شناخت.

همان‌طور که هفته گذشته در خبرها آمده بود، روز یکشنبه اعضای هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس دور هم جمع خواهند شد تا ترکیب جدید مدیریتی باشگاه پرسپولیس را تشکیل بدهند و به این ترتیب تصویر تازه از این باشگاه بعد از واگذاری سهام سرخپوشان به کنسرسیوم بانکی را شکل بدهند.

احد میرزایی عضو جدید هیئت مدیره پرسپولیس است که در اکثر باشگاه های تبریزی سابقه معاونت و سرپرستی تیم داشته و پیش از این در شهرداری تبریز نقش مدیر تیم و سرپرست را داشت، اما حالا در ترفیع درجه ای اساسی به عضویت هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس درمی‌آید.

اما عضو بعدی هیئت مدیره پرسپولیس، محمد آخوندی خواهد بود. آخوندی که در شورای شهر تهران عضویت دارد و بخش برنامه و بودجه را پیش می‌برد، سال‌ها پیش در قامت سخنگوی سازمان تربیت بدنی در دولت نهم (قبل از تشکیل وزارتخانه ورزش و جوانان) شناخته شد و در تمام این سال‌ها نیز در مشاغل مختلف سیاسی حضور داشته است.

هم اکنون محمد دلبری، حسین شهریاری، مجید پوراحمدی، محمداسد مسجدی و پیمان حدادی اعضای هیئت مدیره پرسپولیس هستند و با ورود اعضای جدید برخی از آنها از هیئت مدیره کنار خواهند رفت.

این در حالی است که ورود دو عضو جدید، ساختار هیئت مدیره پرسپولیس را دستخوش تغییر و تحول جدی خواهد کرد اما درویش که نزدیک به سه سال است روی صندلی مدیرعاملی نشسته، امیدوار است همچنان اجماع هیئت مدیره را همراه خود داشته باشد و شانس تغییر او اندک است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
8 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Juve

از قیافه هاشون معلومه که چی هستن.

محسن

احد میرزایی هرگز

واگذاری کثیف=بانک‌های بی‌عرضه

بندازید در این درویش بی‌خاصیت رو، عامو پشتت کجا گرمه که سه سال ول کن صندلی نیستی، غیر علی دنبه یه آدم گردن کلفت‌تری پشتته، که با این همه نارضایتی هوادارها، و با این همه دروغ که کنتور هم نمیندازه که اگه مثه پینکیو دماغت دراز میشد الان تهران دو تا برج میلاد داشت، و همه بازیکنا هم ازت راضی نیستن و از دستت فرار کردن، باز سفت رو این صندلی نشستی، کی از دستت خلاص میشیم خدا میدونه بی‌بخار

حدیث

همون میرزایی عالیه!! چرا همین آدم رو تو تراکتور بهش پست ندادن! اصلا هم هدفشون واضح نیست!!

ناشناس

خوبه طرف واسه ترفیع پرسپولیس و انتخاب
کرده !!!!!اکثر تیم های تبریزی
اون یکی هم به جامونده از دولت نهم و
شورای شهر !!!
اولی نفوذی تراکتوری هاس
دومی هم نفوذی (……..)
تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل
پدر پرسپولیس و همین مدیران دولتی
در اوردن . چرا درویش عوض نمیشه

ایرانی

حالا چرا از تبریز مگه آدم باسواد توی تهران قحط الرجال هست. خوب با این شرایطی که چند سال اخیر در تبریز علیه پرسپولیس راه‌اندازی کردن باید به طرفداران پرسپولیس حق بدهیم که شک کنند

پرسپولیس زلزله

هیات مدیره تشریفاتیه، حالا هر کی میخواد بیاد

پرسپولیس زلزله

دو الاف و به درد نخور