اخبار مربیاننقل و انتقالات پرسپولیس

مربیان خارجی پرسپولیس به قرارداد ریالی رضایت دادند

سه مربی خارجی پرسپولیس برای ادامه کار در این تیم شرایط خاصی دارند.

با بازگشت یحیی گل‌محمدی به تهران و جلسه امروز او با رضا درویش، در مورد بازیکنان و مربیان پرسپولیس هم اخباری به گوش می‌رسد.

گل‌محمدی روی ادامه کار با ولزلی ننکا، اوسمار لاس ویرا و په په لوسادا تاکید و اصرار دارد و به همین دلیل مدیربرنامه‌های این مربیان با رضا درویش جلسه‌ای را برگزار خواهد کرد.

در همین خصوص باشگاه پرسپولیس به این مربیان اعلام کرده که باید قرارداد ریالی امضا کنند که با مخالفت آنها روبرو شد. بعد از آن باشگاه پرسپولیس پیشنهاد امضای قرارداد با درهم امارات را داده اما ننکا و لوسادا به دنبال این هستند که با ریال قطر قرارداد ببندند.

باتوجه به اینکه این مربیان در کشور قطر حساب دارند و باتوجه به اینکه نرخ تبدیل دلار به ریال قطر تغییر نمی‌کند، درخواست قرارداد با ریال قطر را داشته‌اند.

باوجود اینکه یحیی گل‌محمدی از مربیان خارجی خود خواسته به تهران بیایند اما قرار بر این شده که ابتدا تکلیف قرارداد این مربیان مشخص شود و بعد از آن آنها به تهران بیایند.

البته به نظر نمی‌رسد که مشکلی از این بابت وجود داشته باشد و این مربیان به زودی بعد از تمدید قرارداد به تهران سفر خواهند کرد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
7 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
رسول

برای باشگاه خوب میشه اگه طرف مقابل قبول کنه. سر دلار و یورو کلی باید پول اضافه بدی تا تحریمو دور بزنی ولی درهم و پول قطر راحته و برگشت خوردن و… هم نداره. مربی و بازیکنی که آسیا میاد معمولا با پروازای قطر و امارات میان و مشکلی ندارن.

آرتشاه

آفرین.
خواهشا به فکر تقویت تیم باشید و اگر امکانش هست بجز کنعانی،سامان فلاح،یاسین سلمانی،و یه فروارد خوب جذب کنید و اگر امسال هم خدابنده لو پول رو ترجیح داد دیگه دنبالش نرید.

حسین

این دیگه چه قانونیه که با مربی و بازیکن خارجی ریال ببندند …قوانینی مینویسن که راه تخلف و…رو به دیگران یاد بدهند..
گرچه این قانون فقط برای اینه پرسپولیس رو ضعیف کنم ..وگرنه بقیه باشگاها صنعتی هستن تو صورتهای مالیشون هزار جور میتونن پولهایی که در فوتبال خرج میکنن جای دیگه ثبت کرد و اینجوری همه فکر میکنن سقف رو رعایت کردن…عجب فدراسیونی ما داریم …

سهیل

و جالب اینجاست که باشگاهی مثل سپاهان میاد توو صورت مالیش بخشی از درآمد کارخونه فولاد مبارکه رو به عنوان درآمد و در ادامه بعنوان سود معرفی میکنه تا با توجه به سودده بودنش بتونه سقف بالاتری بزنه
اگر این روند درسته باید بودجه وزارت ورزش بعنوان متول یپرسپولیس و استقلال هم به عنوان درآمد و در نهایت سود بیاد و سقف رو بشکافه
بشینید تا این فوتبال درست شه
لیاقت این نوع مدیریت توو فدراسیون ما حتی لیگ محلات افغانستان هم نیست

سهیل

قوانین احمقانه فق در فوتبال ایران اجرا میشه
حسن کچل یا کچل حسن
سالهاست نرخ برابری ریال قطر به دلار 3.64 و درهم امارات به دلار 3.67 هستش
چه فرقی میکنه دلار بسته شه یا ریال قطر یا درهم امارات
لیگهای عربستان و قطر و امارات از لالیگا و لیگ برتر و … بازیکن میگیرن ما هم این قوانین چرند رو وضع میکنیم که ایجنت ها و فدراسیون نشین ها راحتتر بتونن پول منتقل کنن به حسابهاشون توو قطر و امارات و درگیر قوانین بین المللی نشن

آرتشاه

چه دل خوشی دارید! اینها برای اینه که سپاهان راحت قهرمان بشه وگرنه پارسال ششصد میلیارد هزینه کرد و امسال پول رضایتنامه نیازمند و شکاری و فلاح نزدیک به صد و بیست میلیارد تومن میشه که با توجه به قراردادهای پارسال باید گفت هزینه ش امسال شده هفتصد میلیارد و آیا سقف رعایت شده؟ همه ی این ننه من غریبم بازی‌ها بخاطر اینه که پرسپولیس قوی‌تر و قهرمان نشه وگرنه خود حجت کریمی گفت چطور بازیکنی که قرارداد داره رو میشه دوباره و با قیمت نصف قرارداد بست درحالی که قرارداد بازیکنان استقلال باید دویست و پنجاه میلیارد بشه و الان دویست ملیلارد بالاتره اونم اگر طبق پارسال پول بدن درحالی که بازم طبق ادعای حجت کریمی بازیکن پارسال قراردادش دوازده میلیارد بوده(نیمکت نشین و سکو نشین) و قرارداد امسال اتوماتیک وار شده نوزده میلیارد که شصت درصد افزایش و اگر به کل بازیکنان تسری بديش میشه هفتصد میلیارد تومن!

♡PERSPOLiS♡

مسئولین ناکارآمد، الان چه نتیجه ایی حاصل شد از قرارداد بستن ریالی؟ خودتون راه خلاف کردن به ملت رو آموزش میدین..
اگر حق پخش تلویزیونی رو قبول میکردین کلی از مشکلات حل میشد

پرسپولیس باغیرت

مربیای خارجی پرسپولیس خیلی خوب و تاثیرگزار بودن..بخصوص ننکا..