نقل و انتقالات پرسپولیس

مذاکرات علیجانوف و پرسپولیس ادامه دارد؛ رفع تردیدها

باشگاه پرسپولیس در حال مذاکره با باشگاه پاختاکور برای انتقال خواجه‌اکبر علیجانوف است.

باشگاه پرسپولیس در دقایق پایانی شب گذشته، خبر از سفر ایگور سرگیف به ایران برای انجام تست‌های پزشکی و عقد قرارداد با این بازیکن داد. در این میان مدیریت باشگاه پرسپولیس به صورت موازی در حال مذاکره با باشگاه پاختاکور و خواجه‌اکبر علیجانوف، برای انتقال مدافع راست تیم ملی ازبکستان هستند. سرگیف قراردادش تمام شده بود اما پرسپولیس برای جذب علیجانوف باید رضایت نامه او را دریافت کند.

به دلیل تعطیلات سال نو، کمی پروسه مذاکره و نامه‌نگاری دچار توقف شده است ولی مذاکرات همچنان در جریان است و پرسپولیسی‌ها امیدوار به توافق هستند.

در روزهای اخیر صحبت‌هایی در خصوص ارسال اطلاعات غلط از سوی یک ایجنت به علیجانوف و ناامن نشان دادن ایران منتشر شده بود که منجر به تردید این بازیکن برای حضور در ایران شده بود اما باشگاه پرسپولیس با رایزنی‌هایی که انجام داده، این مشکل را حل کرده است و تردید خواجه‌اکبر علیجانوف را برطرف کرده است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
16 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
علیرضا _ پرسپولیس ارتش سرخ آسیا

دفاع راست از نون شب واسه ما واجب تره، یکی از بزرگترین ضعف های ماست

محمد

برخی بازیکنان که توسط دلال‌ها به پرسپولیس انتقال دادند واصلا درحد تیم نیستند مثل بیفوما با بازی‌ها وموقعیتهای که دراختیار ءگذاشتند.چیزی ندیدیم همین را به جوانان می‌دادند وفقط با شانتاژاوردنش.جایگزین مناسبی به جایش بیاورید.

محمد

پرسپولیس باید جوان سازی را سر لوحه قرار دهد .فشاری که بازیکن انرژی جوان در حمله می‌تواند بیاورد ویا حتی در دفاع با سرعت وتجربه می‌تواند اینکار را انجام دهد برای جوان سازی تیم از اسمی ها نهراسید آنها را با حفظ حرمت مرخص نماید البته مثل علیشاه ودو سه تای دیگه نه آنها انتقال تجربه انجام می‌دهند ونیم دهنده تیم هستند

کریم

زودتر بازیکنان مورد نظر اوسمار را بگیرید تا به اردوی نیم فصل برسند. فعلا بازیکنان ازبکستانی یک سروگردن از بازیکنان ما بالاتر هستند. فقط لطفا سریعتر.

Saman

آقا بکشید بیرون از کلا ازبک و بازیکن ازبک و کشور ازبکستان. کم مونده کل تیم رو بازیکن ازبک کنید با این روند که پیش گرفتید. بخدا که فوتبال ازبکستان رو ایران آباد کرده که بعداً واسه خودمون شاخ بشن. اینا اصن تا همین چند سال پیش اصن فوتبال نداشتن و آماتوری بودن

پرسپولیس اهورایی

سامان خان فقط منفی بافی میکنی

سرخ‌دل

چه ربطی داره؟ یه زمان آرسنال و بارسا بالای هفت،هشت بازیکن هلندی داشتن؟ خب که چی! هلندی شدن و از آژاکس عقب افتادن؟ همین الان به تیمای بزرگ لیگ‌برتر جزیره نگاه کن، خودت متوجه میشی.

Saeed

جناب؛ هلند رو با ازبکستان یکی میدونید؟
بهتر نیست بازیکن جوان خودمونو پرورش بدیم و میدان بدیم

jajosardar

ازبکستان الان از ایران داره بیشتر لژیونر صادر میکنه خسانوف الان منچسترسیتی شمردوف رم و ..الان اورونوف امده پرسپولیس بده مگه کلاس فوتبال اش خیلی بالاتر از ایرانی ها یه یا ماشاریپوف .
بازیکن خوب باشه از مالدیف باشه یا افغانستان یا برزیل
مهم اینه که خوب باشه .ازبکها واقعا یک نعمتی اند که باید قدردانشان باشیم ❤️‍❤️‍

کیسه، تاسیس ۱۳۵۸

تابلوعه کیسه‌کشی، تا اینجا که ارونوف بازیکن خیلی خوبی بوده در حال حاضر هم که تیم ملی اونا هم سطح ماست، خواب موندی پاشو .

حمید

عقلت کمه مگه دفاع راست ازبکستان عالیه الان تیم بره جون گرای کنه وقتی لیگ انقدر سخت شده چیا میگی اون صحرایی پاسم بلد نیست بده تو الان به فکر جون کرای افتادی ما تیم امید داریم جوانمون اونجا بازی میکنن خوب باشن میاریمشون افتصاحن خب یه نظر میدی قبلش فکر کن

سیامک

بخاطر همینه توی این اواخر همیشه جلوی ازبکستان برنده بودیم؟!!!!
دیوانه الآن یه مدافع دارن که گواردیولا توی منچستر سیتی بهش بازی میده. حالت خوبه؟!

سرخ‌دل

علیجانوف هم فوق‌العاده است، خیلی عالیه، سلطان پاس‌ گل فوتبال ازبکستان لقب گرفته، یه دفاع راست رونده، سرعتی و پاسوره، حتما باید صد در صدش کنن و رسما امضاء کنه.

سرخ‌دل

دوستان دعا کنید “نظمی گریپشی” با پرسپولیس به توافق برسه، وای وااای عالیه، یعنی بمب نقل و انتقالات میشه، شنیدم دارن باهاش مذاکره میکنن، خدا کنه به توافق برسه، وحشتناک خوبه، یجورایی در سطح آسانی استقلال، شاید هم بهتر.

ارتش سرخ ❤️

آسانی که فقط پنالتی میزنه بدون پنالتی چیزی نیست

حمید

اره بی نظیره نظمی خدا کنه بیاد❤️❤️❤️