
مدیر السد: همه تیمهای گروه ما شانس صعود دارند/مدیر الدحیل: توانایی صعود از گروه مرگ را داریم
پرسپولیس نیوز: مدیر باشگاه السد درباره همگروه شدنشان با پرسپولیس گفت: در گروه قدرتمندی قرار گرفتیم و همه تیم ها شانس صعود به مرحله بعد را دارند. قرعه کشی مرحله گروهی لیگ قهرمانان آسیا ۲۰۱۹ لحظاتی پیش در مالزی برگزار شد و استقلال و پرسپولیس دو نماینده کشورمان رقبای خود را شناختند.
استقلال در گروه سوم با تیم های العین امارات، الدحیل قطر و الهلال عربستان رقیب شد که سخت ترین گروه است و می توان این گروه را گروه مرگ دانست. پرسپولیس در گروه چهارم با تیم های الاهلی عربستان، السد قطر و برنده پلی آف(پاختاکور)ازبکستان و (نیروهوایی) عراق با النصر امارات رقیب شد.
احمد اسماعیل، مدیر باشگاه الدحیل درباره گروهشان که استقلال در این گروه قرار دارد و موسوم به مرگ است، گفت: واقعا در گروه سختی قرار گرفتیم ولی با وجود این گروه سخت و نفس گیر ما توانایی صعود از مرحله گروهی را داریم.
محمد غلام البلوشی، مدیر باشگاه السد نیز درباره همگروه شدنشان با پرسپولیس گفت: در گروه قدرتمندی قرار گرفتیم و همه تیم ها شانس صعود به مرحله بعد را دارند. ما تمام تلاش خود را می کنیم تا از این گروه سخت صعود کنیم.



