اسلایدرداوری هالیگ قهرمانان آسیا

مخالفت AFC با درخواست پرسپولیس/ داور عمانی دیدار برگشت را سوت می‌زند

پرسپولیس نیوز :کنفدراسیون فوتبال آسیا با وجود نامه‌ی رسمی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد که داور عمانی را برای دیدار برگشت برابر الهلال انتخاب کرده است.

دیدار رفت تیم‌های فوتبال الهلال عربستان و پرسپولیس از مرحله نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا روز سه‌شنبه سوم مهر ساعت ۱۹:۳۰ در ورزشگاه محمدبن زاید ابوظبی برگزار می‌شود. قضاوت این دیدار حساس را تیم داواری از کره جنوبی بر عهده دارد.

کنفدراسیون فوتبال آسیا داور دیدار برگشت را هم اعلام کرد و بر این اساس احمد ابوبکر الکاف عمانی این دیدار حساس را در مسقط قضاوت خواهد کرد.

این‌ ‌اقدام کنفدراسیون فوتبال آسیا در حالی است که باشگاه پرسپولیس پیش از این در نامه‌ای رسمی که به AFC نوشت درخواست کرده بود که از داوران عرب برای دیدارهای این تیم برابر تیم‌های عربی استفاده نشوند.

این اقدام کنفدراسیون فوتبال آسیا به خوبی نشان می‌دهد که علاقه آنها صعود نماینده عربستان به فینال لیگ قهرمانان آسیا است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
امین

تورو قرآن یکی یه کاری بکنه
آقای تاج اینجاست که باید قدرت خودتونو نشون بدین
نباید بذارین یه داور عمانی تو زمین عمان مقابل هوادارن عمانی بازی پرسپولیس الهلال رو سوت بزنه وگرنه شک نکنید که تمام تلاششون رو میکنن تا پرسپولیس صعود نکنه
اما ماهم خدا رو داریم
انشالله به حق این روزهای عزیز باهمه این کارشکنی هایی که در حقمون شده بتونیم با یاری امام حسین این تیم رو شکست بدیم و به فینال بریم

حسن

وقتی در کنفدراسیون اسیا نفوذ و ادم نداشته باشیم همینه.

نصیر

به شدت بوی تبانی و نفوذ میاد سعودی ها همیشه ازداورعرب حتی جلوی عراق و امارات سودبردن