مصاحبه ها

محسن خلیلی: پرسپولیس فصل قبل بدشانس بود/ کی‌روش باید خلیل‌زاده را دعوت کند

کارشناس فوتبال ایران با اشاره به عملکرد موفق پرسپولیس درباره انتخاب کارلوس کی روش گفت: امیدوارم اتفاقات گذشته را هواداران هم فراموش کنند و با کی‌روش صعود کنیم.

محسن خلیلی درباره عملکرد پرسپولیس در پنج هفته ابتدایی لیگ برتر فوتبال گفت: پرسپولیس با همه فراز و نشیب در فصل گذشته بد شانس هم بود. این تیم اگر خیلی راحت امتیازات را از دست نمی‌داد می‌توانست قهرمان شود. به هر حال نمی‌شود از شایستگی‌های استقلال نگفت. آنها هم خوب بودند و به قهرمانی رسیدند.

مدیر تیم‌های فوتبال پایه پرسپولیس افزود: امسال رویکرد کادر فنی و مدیریت پرسپولیس فرق کرد. در فصل گذشته مشخص شد پرسپولیس نیاز به روح تازه و بازیکنانی با انگیزه و فرم بازی متفاوت دارد. بازگشت علیرضا بیرانوند اتفاق خوبی برای پرسپولیس بود که توانست استحکام لازم را داشته بدهد. در خط دفاعی نیز شرایط متفاوت شد. در خط دفاعی اگر یک نفر ۹۰ دقیقه خوب باشد اما یک لحظه اشتباه کند و گل بخورد بدترین بازیکن می‌شود. هیچ پست دیگری چنین تحت فشار نیست. دانیال اسماعیلی فر، گولسیانی و مرتضی پورعلی گنجی که مدت‌ها غیبت داشت و من هم نگران آمادگی او بودم خیلی خوب شده‌اند.

او درباره بازیکنان خط میانی پرسپولیس تصریح کرد: هافبک‌های پرسپولیس بازیکنان قابلی هستند که به جمع تیم آمده‌اند. تکنیک فردی سعید صادقی و سروش رفیعی به انتقال توپ از سوی مجموعه هافبک‌ها کمک کرده است.

خلیلی در خصوص عملکرد یورگن لوکادیا و نیمکت نشینی مهدی عبدی و حامد پاکدل یادآور شد: خط حمله پرسپولیس در فصل گذشته نتوانست خواسته هواداران را برآورده کند. خودم هم وقتی سه هفته گل نمی‌زدم تحت فشار قرار می‌گرفتم. مهدی عبدی و حامد پاکدل باید خودشان را مدیریت کنند و به نظرم می‌توانند خودشان را به شرایط ایده آل برگردانند.

پیشکسوت پرسپولیس تصریح کرد: یورگن لوکادیا از جایی آمده که بازیکنان با کیفیتی حضور داشته‌اند. او در ضربه زدن، جاگیری‌ها و چرخش به سمت دروازه حریف نشان می‌دهد با بازیکنان خوبی کار کرده است. من با آقای گل محمدی صحبت کردم. او تنها نگران شرایط فیزیکی لوکادیا و شیخ دیاباته است. به نظرم خریدهای خوبی برای پرسپولیس رقم خورده است. خواسته‌های هواداران را جامه عمل پوشاندند.

او درباره صحبت‌های مهدی تاج درباره حذف پرسپولیس از لیگ قهرمانان آسیا برای فصل آینده گفت: ابتدا به آقای تاج بابت انتخاب دوباره تبریک می‌گویم. حدود دو هفته پیش با آقای کامرانی فر و مسئولان کمیته صدور مجوز حرفه‌ای جلسه‌ای داشتیم. سال گذشته مشکلی در تیم‌های پایه نداشتیم. امسال هم تمامی مدارک مالی و حقوقی در حال جمع‌آوری است و مشکلی وجود نخواهد داشت. وقتی یک مقام مسئولی همچون آقای تاج چنین حرف‌هایی می‌زند باعث نگرانی میلیون‌ها هوادار می‌شود. اگر قرار بود مجوزی داده نشود چرا کمیته صدور مجوز حرفه‌ای با باشگاه جلسه گذاشت؟

خلیلی درباره فلسفه فنی یحیی گل محمدی گفت: پرسپولیس با همان سیستم ۲-۴-۴ خطی بازی می‌کند. او چون مهاجم دوم پیدا نکرده است مجبور بود از مهاجم کاذب در کنار مهاجم دیگر خودش استفاده کرد. اگر دیاباته، عبدی و پاکدل آماده شوند می‌توانند در کنار یورگن لوکادیا بازی کنند.

بازیکن پیشین تیم ملی فوتبال ایران در خصوص بازگشت کارلوس کی روش به تیم ملی و چالش‌های گذشته این مربی گفت: اتفاقات فوتبالی همیشه جذاب است. دوست ندارم به دوران قبلی حضور آقای کارلوس کی روش و چالش‌هایش با پرسپولیس برگردم. فقط امیدواریم این اتفاقات دیگر رقم نخورد و او با یک رویکرد و نگاه متفاوت کار را دنبال کند.

خلیلی در خصوص احتمال کنار گذاشتن شجاع خلیل زاده و محمدحسین کنعانی زادگان با بازگشت کی روش گفت: اگر به گذشته بر می‌گشتیم شاید کی روش خلیل زاده را دعوت نمی‌کرد ولی شجاع و کنعانی الان در تیم ملی جا افتاده‌اند و باتجربه‌تر و با کیفیت تر از قبل شده‌اند. آنها بازیکنان بین المللی شده‌اند. هیچ مربی حرفه‌ای به ترکیب برنده دست نمی‌زند. باید با این ترکیب دفاعی پیش برود. اگر قرار به تغییر است باید در بلند مدت باشد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
azarakhsh

خدا کنه اصلا از تیم ما کسی رو دعوت نکنه اینجوری تمام قدرت و سرمایه مون واسه رقابت در لیگ حفظ میشه و ریسک مصدومیت هم نداریم بخصوص در مورد وحید که تازه داره وارد تمرینات میشه.

Amosapoor

طرفدار پرسپولیس کاری با این یارو نداره،این پیرمرده که به پرسپولیس گیر میده،این نویدو به طرفداران استقلال و سپاهان میدم با توجه به اینکه خارجی هستن مربیهاشون و پرتغالیم هستن،با کی‌روش بد به مشکل میخورن،اون برانکو بود که تونست از پس این دلال گردن کلفت بربیاد،مربی سپاهان و استقلال نمیتونن از پس کی‌روش بر بیان،مگر اینکه به کی‌روش باج بدن و زیرمیزی،بگرنه هیچ شانسی جلوی کی‌روش ندارن

Farzad

بیشتر از بد شانسی این سنگ اندازی هاست که از همه طرف جلو پا پرسپولیس می ندازن که نمونشو امسال هم داریم میبینیم مثل اینکه پرسپولیس فقط با تیما درون زمین طرف نیست با خیلی کسای دیگه هم باید بجنگه مثل چندین سال گذشته که با وجود این همه فشار و تلاش برای تخریب تیم پرسپولیس از همه طرف ما موفق شدیم پنج سال پشت هم قهرمان دو بار نایب قهرمان آسیا که اگه این تخریب ها بر علیه تیممون صورت نمیگرفت قهرمان آسیا هم میتونستیم بشیم قهرمان جام حذفی و سوپر جام هم که شدیم