اخبار باشگاه

مجمع پرسپولیس ۳۰ مهر برگزار می‌شود

زمان برگزاری مجمع پیش روی باشگاه پرسپولیس مشخص شد و برخلاف استقلال، خبری از ترمیم یا تغییر در هیئت مدیره این باشگاه نخواهد بود.

با اعلام باشگاه پرسپولیس قرار است مجمع عمومی عادی این باشگاه ساعت 9 صبح روز یکشنبه 30 مهر ماه در محل ساختمان باشگاه پرسپولیس برگزار شود.

دستورجلسه مجمع عمومی باشگاه پرسپولیس، بررسی و تصویب صورت‌های مالی منتهی به 1402/07/30، استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی، انتخاب حسابرس و بازرس قانونی، انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و سایر موارد است و برخلاف باشگاه استقلال خبری از ترمیم و تغییر در هیئت مدیره نخواهد بود.

مجمع عمومی باشگاه استقلال با دستورجلسه ترمیم و انتخاب اعضای هیئت مدیره آبی‌پوشان نیز ساعت 10 روز 30 مهر ماه برگزار خواهد شد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس

چرا تغییر کنه درویش داره به نحو احسن
دستورات امنیتی هارو اجرا میکنه ….

Aydin

آخرش نفهمیدیم چرا گل گهر سپاهان به تعویق افتاده !! ۷ بازی قراره برگزار بشه اما سپاهان بازی نداره . شاید بازم زنیت روسیه میاد اصفهان این هفته !!؟؟

Ali

جدا از مواردی که گفته شد ، تصمیم برای اخراج درویش هم باید به عنوان فوریت و اولویت بررسی و نتیجه در اسرع وقت به هواداران اعلام شود