لیگ قهرمانان آسیا

قطر مچ عربستان و امارات را در AFC خواباند؛ سعودی‌ها باید در دوحه بازی کنند و خبری از زمین بی طرف نیست

پرسپولیس نیوز: بهانه جویی سعودی ها به همراه اماراتی‌ها برای بازی نکردن با نمایندگان قطر در دوحه فایده نداشت و AFC آب پاکی را روی دست آنها ریخت.

روزنامه العرب قطر خبر داد که باتیل، نائب رئیس اول کنفدراسیون فوتبال آسیا به همراه هیئتی بلندپایه روز گذشته در دوحه با رئیس فدراسیون فوتبال قطر دیدار کرد و تاکید نمود که دیدارهای نمایندگان قطر در لیگ قهرمانان آسیا با عربستانی ها و اماراتی ها طبق برنامه به میزبانی دوحه و ورزشگاه رقیب مقابل برگزار می شود و برگزاری دیدارهای نمایندگان قطر با سعودی ها و اماراتی ها در کشور بی طرف منتفی است.

به گزارش فارس، سعودی‌ها و اماراتی‌ها پیش از این اعلام کرده بودند که به خاطر قطعی روابط سیاسی آنها با قطر حاضر به بازی در خاک این کشور نیستند و در کشور بی طرف به میدان خواهند رفت اما AFC با این درخواست آنها مخالفت کرد. سعودی ها این راه را پیش از این برای نمایندگان کشورمان در پیش رفته بودند و در این کار موفق شده بودند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
9 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
S

همین الانم مطمئن باشید اگه توافق حاصل بشه فرداش دوباره به سفارت عربستان حمله میشه مگه ساده اید بابا

قلندری

این نشون میدم مسئولین ما واقعا بی لیاقتن یا اصلا خائن به ملت اند. عرضه را به مسئولین ما نشون دادند. به جز خندیدن مسئولین ما هنر دیگری نداشته و ندارند. مگه میشه مگه داریم یعنی پرسپولیس از همه بازی هاش فقط ۲ بازی در ورزشگاه آزادی انجام داده و ما می خواستین شاخ همه را بشکنه و قهرمان اسیا بشه. واقعا بی انصافیه ……چقدر بی عرضه اید …….چقدر…..مسئولین ما. شما آخه چه هنری دارید. ظلم کردید خیانت کردید….

سهیلا.....

بی خردی آقایان کاج و شادابیان بود//یادم نمیره چه سرمست بودن از پیروزی تو این پرونده…..حالا چی شده …..یا آقایان بیسوادن یا اینکه مردم چی فرض کردن واقعن متاسفم…

پویا

فقط ما بدبختیم فدراسیون رید با این حق گرفتنش

arya

خاک بر سر مدیران فدراسیون ما. وقتی نماینده ما کفاشیان باشه تو ای اف سی که نه مسایل حقوقی رو بلده و نه یارگیری و بازی های پشت پرده رو نتیجش بهتر ازین نمیشه من حتی بعید میدونم جز hello how are you و اون خنده های رو مخ بتونه ۲ کلمه حرف بزنه با کسی. هفته ای هم یکبار میره جلسه یه رای گیری میشه اینم نمیدونه اونا چی میگن عشقی دستشو میبره بالا میاد بیرون پول و حقوق مفت هم میگیره. البته مشکل فقط ایشون نیست کدوم سازمان و نهاد ایرانی هر کسی سر جای خودش هست تا این باشه استخدامی که سوال مصاحبش قال صادق و قال باقر باشه کارکنانشم بهتر ازین نمیشن

حسین امینی

پس خاک برسرمسولای کشوری مااون کفاشیان احمق که انقدوجود نداشت کارباشگاهای ماواسه حق میزبانی رودرست کنه

ستاره سرخ

مقایسه قطر باکشورما دیوانگی محضه مگه رئیس فدراسیون امثال دادکان و عابدینی که اونا هم به ما حکم مناسب رو بدن؟

این قرمز منه عشق منه

آدم نمیدونه دیگه چطور به حال و روزمون باید گریه کرد

Mohammad.Mdr

مبارک فدراسیون فوتبال ایران باشه ، از کجا معلوم؟! با این داستانای اختلاس و رشوه گری های مدیرای گشنه ایرانی ، به خدا قسم نماینده های ایران تبانی کردن پول گرفتن که بازی تو زمین بی طرف باشه ، این ثابت شدست که اینا همشون دزد هستن ، ایشالله به خدا نابود کنه اینا رو