مصاحبه ها

علیپور: عدم اعتماد کارتال نگذاشت آقای گل شوم/ به پیشنهاد ۷۵ میلیاردی استقلال فکر کردم و به خاطر هواداران رد کردم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس، تعویض شدنش در هر بازی و برنامه ریزی مسابقات را دلایل اصلی آقای گل نشدنش در فصل پیش می‌داند.

در فصلی که گذشت علی علیپور مهاجم پرسپولیس یکی از مدعیان جدی آقای گلی بود و حتی تا هفته های پایانی جایگاه رسیدن به این عنوان را تصاحب کرده بود اما اتفاقاتی که در دو هفته پایانی رخ داد، امیرحسین حسین زاده را به بهترین گلزن لیگ بیست و چهارم تبدیل کرد. مهاجم پرسپولیس به چالش هایی که باعث از دست رفتن موقعیتش در صدر جدول گلزنان شده پرداخت. او در این باره به نقش سرمربی وقت و همچنین برنامه‌ریزی سازمان لیگ اشاره جدی داشت.

علیپور صحبتش را اینطور شروع کرد: «پس از اینکه پرسپولیس شانس قهرمانی را از دست داد، تمام تمرکز خود را بر کسب عنوان آقای گلی گذاشتم. اما از ابتدای فصل، شرایط برای من و سایر بازیکنان سخت بود و پس از تغییراتی که در کادر فنی رخ داد، اعتماد لازم به من صورت نگرفت. انتظار من از عملکرد خودم بسیار بالاتر از این بود و این نتایج برایم قانع‌کننده نیست.»

او با اشاره به بازی در پست وینگر برای چند مسابقه، این موضوع را یکی از دلایل افت خود و سایر بازیکنان دانست: «اغلب بازیکنان با چنین شرایطی روبرو شدند و دچار افت شدیم. پس از آن، با وجود همه کمبودها، وظیفه داشتیم به کار خود ادامه دهیم. سرمربی جدید خواسته‌هایی داشت و ما همچنان به قهرمانی امیدوار بودیم. اما پس از از دست رفتن امید قهرمانی، سرمربی بر اساس دیدگاه خود، اعتمادی را که من نیاز داشتم، نشان نداد.»

علیپور همچنین به برنامه‌ریزی سازمان لیگ انتقاد کرد و گفت: «برنامه‌ریزی سازمان لیگ کار من را سخت‌تر کرد. جدا از بحث قهرمانی و لزوم برگزاری همزمان سه مسابقه آخر تیم‌ها، رقابت‌های انفرادی مانند آقای گلی نیز در جریان بود. موفقیت‌های شخصی مانند آقای گلی یا آقای پاس گل شدن نیز اهمیت دارد، اما هفته‌های آخر طولانی شده بود و بازی‌ها باید طوری برنامه‌ریزی می‌شد که از این رقابت‌ها حمایت کند. این مسئله در رقابت آقای گلی به ضرر من تمام شد.»

مهاجم پرسپولیس همچنین به موضوع بازی در پست وینگر اشاره کرد و گفت: «مربیان خارجی معمولا به خریدهای خود بیشتر از بازیکنان قبلی تیم اهمیت می‌دهند. هرچند من چنین ذهنیتی نداشتم، اما این اتفاق افتاد. با وجود اینکه احساس می‌کردم لایق فرصت بازی تا پایان مسابقه هستم، کاری از دست من ساخته نبود و باید تابع تصمیم سرمربی بودم. با این حال، همیشه برای موفقیت تیم تلاش کرده‌ام و مطمئنم که خدا مزد دل پاک من را خواهد داد.»

علی علیپور با انتقاد از عملکرد کادر فنی سابق پرسپولیس، به مقایسه نحوه حمایت دراگان اسکوچیچ از امیرحسین حسین‌زاده برای کسب عنوان آقای گلی با عدم حمایت سرمربی وقت پرسپولیس از خودش پرداخت: «اسکوچیچ به حسین‌زاده برای آقای گلی کمک کرد، در حالی که سرمربی آن زمان پرسپولیس، من را دقیقه ۷۰ تعویض می‌کرد و فرصت گلزنی را از من می‌گرفت.»

علیپور، در خصوص شایعات نقل و انتقالات و پیشنهاد ۷۵ میلیاردی استقلال در تابستان گذشته، درباره دلایل ماندنش در پرسپولیس توضیح داد. او با تاکید به اینکه از پرسپولیس به فوتبال ایران معرفی شده است، گفت: «لطف و محبت هواداران پرسپولیس یک طرف قضیه است و سختی‌ها و مشکلاتی که مدیران سابق این تیم برای من به وجود آوردند، طرف دیگر ماجرا. این پیشنهاداتی که می‌آید یا پیشنهاد پارسال که حتی به آن فکر هم کردم، به خاطر مشکلات قدیمی مدیران سابق پرسپولیس است.»

علیپور ادامه داد: «چیزی که من را از انتخاب استقلال پشیمان کرد، طرف دیگر یعنی هواداران پرسپولیس بودند. درست است انتقادات و حتی فصل قبل بد و بیراه هم بود که می‌دانم از کجا نشأت می‌گرفت، اما به هر حال در سرما و گرما می‌آمدند و از علی علیپور که از راه آهن آمده و کسی هم او را نمی‌شناخت، حمایت و کمک کردند. واقعا پشت مرا خالی نکردند و به علاوه عملکرد و رزومه‌ای که در پرسپولیس به جای گذاشته بودم، سبب شد به پرسپولیس برگردم.»

مهاجم پرسپولیس در ادامه به دوران مدیریت طاهری اشاره کرد و گفت: «سال اولی که وارد پرسپولیس شدم یک قرارداد به مدت یک سال و نیم بسته بودم. یک مشکل شخصی هم پیش آمده بود و من نیاز به مبلغی داشتم و به همین خاطر به باشگاه رفته و تقاضای مبلغی کردم. زمان مدیریت آقای طاهری بود و او یک قرارداد ۵، ۶ ساله برای تمدید جلوی من گذاشت. هرچند بازی در پرسپولیس و اینکه قرار باشد دو، سه سال در این تیم بمانی برای من باعث افتخار است، اما از نیاز مالی من سوء استفاده شد که اصلا قشنگ نبود.»

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
10 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سام

شما ظاهرا یادت رفته به خاطر آقای گلی پنالتی بازی با ذوب‌آهن خراب کردی دو امتیاز از دست دادیم همون دو امتیاز ما رو از آسیا محروم کرد خیلی پرویی

behroz

پرسپولیس چقدر بدبخت که امیدش به توی گل نزن

behroz

تو فینال با کاشیما از یک متری دروازه توپ زدی تو صورت مدافعی که تعادلش از دست داده بود ..
واقعا عجیب گل نزنی هستی کاش اون بازی نبودی

پسر شجاع

بنازم تو رو که واقعا بیرون از زمین اعتماد بنفست رو هزاره
ببخشید جناب علی آقا میتونم بپرسم تو چن تا بازی باید بازی میکردی و تو هر بازی باید چند دقیقه تو زمین می بودی که آقای گل میشدی؟؟؟

عاشق دهه پنجاهی پرسپولیس

من خودم طرفدار پر و پا قرصت بودم، اما تأثیر منفی ۴ سال فیکس نبودنت تو تیم‌های پرتقالی رو سال قبل با اعتماد به نفس پایینت توی خیلی از بازی‌ها دیدم. حالا هم انصاف نیست آقای گل نشدنشو بندازی گردن سرمربی، بازی با هوادار ته جدولی تا دقیقه ۸۷ توی زمین بودی و گلی نزدی، بازی هفته ۲۹ با خیبر ۱ساعت بازی کردی و اونقدر بد بودی که کارتال از ترس از دست دادن امتیاز عیسی رو آورد، بازی با سپاهان هفته ۲۶ که نیاز به برد داشتیم، فیکس بودی و کاری نکردی، خودت می‌دونی کلا چند موقعیت عالی گلو هدر دادی؟ شانس آوردی لیگ مهاجم تراز اول نداشت، وگرنه اصلاً توی کورس آقای گلی قرار نمی‌گرفتی. داداش بهتره یه کم به خودت بیای

amir

اگه به پرسپولیس تعصب داشته باشی حتی نباید به پیشنهاد کیسه فکر کنی، ولی بازم دمت گرم، ممنونیم که لااقل به هوادارا اهمیت دادی و زحمتایی که برای تیم ما میکشی، لااقل مثل اون آل گشنه و اون رامین اوبنه ای نیستی، البته باید صبر کرد و ببینیم سال های بعدم همینطوری میمونی و همینه نظرت، والا دیگه نمیشه به هیچکی اعتماد کرد.

رحیم

ای کاش میرفتی بخدا، هم خودت سود میکردی هم هوادار سردرد نمیکشید و شاید یه مهاجم خوب جذب میشد. والا منت هم میذاره مسخره

عشقپولیس

گمشو کیسه کش

ناصرکرامتی

درودبرشما علی عزیز،همان زمان که شماراتعویض میکرد،بهمه میگفتم دوست نداردعلی آقای گل شود،اشتباه آقای درویش اینجابودکه کارتال رابه باشگاه آورد،چون این نفرات مثل مورینیوبه فوتبال ماازبالا به پایین نگاه میکنند،الحمدالله که شرش کم شدوفقط پس مانده اش مونده که پرسپولیس راتیغ بزندوبرود،آقای هاشمیان ازش کاربکشد،روی نیمکت بگذارد،ولی پول مفتی بهش ندهید

فرخ پرسپولیسی / تهران

علیپور دوستت داریم.