اخبار هواداران پرسپولیس

عجیب اما واقعی؛ تنها ۱۰ هزار بلیت برای بازی حساس پرسپولیس

سامانه بلیت فروشی تنها ده هزار بلیت برای بازی پرسپولیس و گل‌گهر برای فروش گذاشته است.

بازی حساس تیم پرسپولیس در یک چهارم نهایی جام حذفی در حالی به میزبانی این تیم برگزار خواهد شد که در فاصله سه روز تا شروع این بازی، سامانه بلیت فروشی اقدام به فروش بلیت‌های این بازی کرده است.

هم اکنون حدود ۶ هزار صندلی برای جایگاه شرق قابل خرید است و حدود ۴ هزار بلیت هم از جایگاه شمالی و جنوبی در دسترس قرار دارد تا بلیت فروشی با تنها ده هزار صندلی آغاز شود.

این در حالی است که پیش‌تر مدیرعامل توسعه و تجهیز از امکان استفاده ۴۰ هزار صندلی ورزشگاه آزادی خبر داده بود و بازی هفته قبل تیم سپاهان هم با 70 هزار تماشاگر برگزار شد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
2 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
ناشناس

عوضش واسه سه پایان سنگ تموم میزارن
کل ورزشگاه بدون بلیت ….
از هر ترفندی انتر منترهای کیسه و شله سازمان ولیگ و غیره …استفاده میکنن واسه ضرر به پرسپولیس . رودل نکنین یه وقت .
مطمئنم هفته های اخر زورشون به پرسپولیس نمیرسه دوباره با ناداوری سر تیم و میبرن
لعنت برتاج و ساکت اشغال

Perspolis The Great

چهل هزار تماشاگر اگه بیاد نزدیک به ده میلیارد درآمدزایی برای پرسپولیس میشه ولی یک چهارمش الان گیر پرسپولیس میاد که درصد زیادش هم صرف اجاره ورزشگاه آزادی میشه!
پس پرسپولیس از کجا درآمدزایی بکنه؟ اون آدم مزخرفی که تماشاگران بازیهای پرسپولیس رو محدود میکنه بیاد مابه تفاوت پولش رو بده دیگه
پرسپولیس با پول فروش بلوک دوم سهام باشگاه به فکر ورزشگاه اختصاصی باشه حالا همین کاظمی رو برای نمونه گسترس بده و تجهیز کنه و بازیهاش رو اونجا برگزار کنه و با پول بلیط فروشی کمک بزرگی به تیم میشه