اسلایدرمصاحبه ها

شکوری: اجازه نمی‌دهم پاداش آسیایی جایی غیر از پرسپولیس هزینه شود/ دلیل نگرفتن بازیکن نداشتن سهمیه لیگ برتری بود

معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس می‌گوید اجازه نمی‌دهد پاداش آسیایی این باشگاه در جایی غیر از پرسپولیس هزینه شود.

ابراهیم شکوری درباره جایزه پرسپولیس در فینال لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: من به هواداران قول می‌دهم اجازه نمی‌دهیم یک سنت از این پول در جایی غیر از پرسپولیس هزینه شود. اگر قرار باشد چنین اتفاقی رخ بدهد من یک لحظه هم در پرسپولیس نمی‌مانم. ان‌شاءالله این پول در راستای بهبود زیرساخت‌های این باشگاه هزینه شود.

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا پرسپولیس موفق به جذب رضا قوچان نژاد نشد گفت: زمانی که به باشگاه پرسپولیس آمدیم هفت سهمیه لیگ برتری ما تمام شده بود و نمی‌توانستیم بازیکن لیگ برتری جدید جذب کنیم. درباره رضا قوچان نژاد به صورت شفاهی صحبت کردیم اما او دو مشکل عمده داشت، ابتدا بحث حضور خانواده اش در ایران بود که کار را سخت می‌کرد و بحث دوم درباره رضایتنامه‌اش بود که باید مبلغی پرداخت می‌کردیم. برای کشور ما ۶۰۰ هزار دلار و یک میلیون دلار زیاد است و از طرف دیگر این پول می‌توانست تیم ما را دچار چالش کند چون ارقام بازیکنان ما کاملا مشخص است. البته اگر می‌خواستیم یک بازیکن لیگ برتری جذب کنیم باید عیسی آل کثیر را از لیست خارج می‌کردیم که کار خوبی نبود. اگر قرارداد این بازیکن رافسخ می‌کردیم شاید با پیشنهادهایی از سوی باشگاه‌های قطری یا تیم‌های رقیب روبرو می‌شد و به آن باشگاه‌ها می‌رفت چون دیگر آن زمان بازیکن ما نبود.

او ادامه داد: متاسفانه جوی به راه افتاده که تیم‌های رقیبی که زورشان به ما نمی‌رسد پیشنهاداتی ارائه می‌کنند که اصلا شدنی نیست. اگر قرار بود قرارداد عیسی آل کثیر را فسخ کنیم باید به جایش بازیکنی جذب می‌کردیم که در حد نام پرسپولیس باشد. در حال حاضر هم برای محرومیت این بازیکن ما قصد داریم به دادگاه عالی ورزش اعتراض کنیم تا با تلاشی که انجام می‌شود حداقل بتوانیم دستور موقت اجرای حکم را بگیریم. می‌دانیم در این زمینه کار بسیار سختی پیش رو داریم.

شکوری در ادامه اضافه کرد: زمانی که به من پیشنهاد شد به باشگاه پرسپولیس بیایم درباره این موضوع فکر کردم و احساس کردم که می‌توانم کمک کنم. شاید در این شرایط سخت خیلی‌ها قبول نمی‌کردند اما من از وقتی که آمده‌ام تمام تلاشم را انجام می‌دهم تا مشکلات برطرف شوند. در این مدت هم سعی کرده‌ایم ارتباط خوب و دوستانه‌ای با تیم ایجاد کنیم. فکر می‌کنم این موضوع می‌تواند خیلی به ما کمک کند. اگر روزی احساس کنم نمی‌توانم به پرسپولیس کمک کنم یا چیزی به پرسپولیس ضربه می‌زند که من نمی‌توانم مقابل آن بایستم خودم همانطور که راحت آمده ام راحت هم می‌روم.

معاون اجرایی باشگاه پرسپولیس به مشکلات مالی این باشگاه اشاره کرد و گفت: کارگزار تا به حال بیشتر از تعهد خود به باشگاه‌ها پرداخت کرده اما متاسفانه ما بدهی‌های زیادی داریم تاکنون با آقای سمیعی تقسیم کار انجام دادیم که او تمام تلاشش را انجام بدهد تا باشگاه به یک ثبات مالی برسد و ما هم تلاش کنیم کارهای اجرایی را به خوبی انجام بدهیم.

وی همچنین گفت: ما درباره جذب بازیکن با کادر فنی کاملا هماهنگ هستیم. اگر قرار است در حیطه فنی اتفاقی را رقم بزنیم کاملا با نظر کادر فنی انجام می‌شود. پرسپولیس تیم بزرگی است که چهار بار قهرمان لیگ برتر شده و دو بار به فینال لیگ قهرمانان آسیا رسیده است. اگر قرار است بازیکنی به این باشگاه اضافه شود حتی اگر ساعت ۱۰ شب و چند ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات باشد من تصمیمی می‌گیرم که به سود باشگاه باشد و تحت فشار قرار نمی‌گیرم. اگر قرار بود طاهرخانی را جذب کنیم هم آل کثیر را از دست می‌دادیم و فکر می‌کنم در آینده به سود پرسپولیس نبود.

وی تصریح کرد: خیلی‌ها دوست دارند به من، باشگاه یا کادر فنی حمله کنند. در این مقطع زمانی هواداران باید به گوش باشند و اجازه ندهند این حواشی برای باشگاه ایجاد شود. هر کسی که بخواهد علیه پرسپولیس و منافع این باشگاه عمل کند قطعا من با او برخورد می‌کنم و هیچ خط قرمزی در این زمینه نداریم. ما در حال حاضر آرامش خوبی داریم و کادر فنی هم به خوبی کارش را پیش می‌برد، مطمئنا قبل از بازی لیگ قهرمانان آسیا هم شرایط خوبی را برای تیم رقم خواهیم زد تا ان‌شاءالله پرسپولیس دل مردم ایران راشاد کند. از نظر ما بازی لیگ قهرمانان آسیا یک بازی ملی محسوب می‌شود.

شکوری تاکید کرد: همه بر علیه ما شده‌اند که برای پنجمین بار قهرمان نشویم اما ما شاکله تیم را حفظ کردیم و تلاش می‌کنیم دوباره قهرمان بشویم. درست است که بازیکنانی از جمع ما جدا شده‌اند اما بازیکنان خوبی هم به جمع ما اضافه شده‌اند. در بحث نقل و انتقالات ما امیر روستایی را با هماهنگی کادر فنی به طور یک ساله به پیکان دادیم و اگر در آن باشگاه در ۵۰ درصد بازی ها بازی نکند آنها باید ۳۰۰ میلیون تومان به ما بدهند. ما شرایطی را فراهم کردیم تا باشگاه پیکان مجبور باشد به این بازیکن بازی بدهد و سال بعد دوباره به پرسپولیس برگردد و دوباره برای تیم ما بازی کند.

وی همچنین به اسپانسر پیراهن پرسپولیس اشاره کرد و گفت: در این زمینه به خاطر مشکلاتی که وجود داشت کاری برای لباس فصل جدید انجام نشده بود، در واقع قراردادی با اسپانسر منعقد نشده بود. ما با اسپانسر قبلی باشگاه یک قرارداد خوب بستیم که علاوه بر اینکه البسه تیم را رایگان تامین کند ۴ میلیارد تومان هم به پرسپولیس پول بدهد یعنی ما نه تنها لباس را نمی‌خریم بلکه به عنوان اسپانسر آن را استفاده می‌کنیم. در این زمینه قرار است اسپانسر برای نیم فصل دوم، لباس جدید و برای بازی فینال هم یک لباس ویژه طراحی کند. هواداران هم می‌توانند طرح های خود را برای ما بفرستند که اگر قابل اجرا بود از آنها استفاده کنیم. قرارداد ما به گونه‌ای است که برای فینال آسیا ۵۰۰ میلیون تومان می‌گیریم و ۵۰ هزار دلار هم بابت قهرمانی در لیگ برتر می‌گیریم.

شکوری در ادامه به بحث کنار گذاشتن امید عالیشاه از تیم پرسپولیس اشاره کرد و گفت: ما باید به بزرگترها احترام بگذاریم و سعی کنیم در کمال آرامش مشکلات را حل کنیم. مطمئنا این مشکل هم حل خواهد شد چون هم کادر فنی بسیار با اخلاق و بزرگ هستند و امید عالیشاه هم بازیکن بسیار خوبی است.

وی در ادامه درباره اینکه خلیل زاده عضو هیات مدیره باشگاه استقلال گفته بود با پرسپولیس توافق شده تا بین سرخ آبی‌ها بازیکنی جابجا نشود گفت: ما هیچ توافقی با هیچ باشگاهی نداریم و بارها در این زمینه صحبت کردیم و برخی دوستان می‌خواهند با این حرف‌ها خودشان را نشان بدهند اما زمان همه چیز رامشخص می‌کند. اگر بازیکنی مورد نیاز باشد و شرایط پرسپولیس را هم داشته باشد و کادر فنی اعلام نیاز کند ما برای جذب پیگیر موضوع می‌شویم.

شکوری درباره محرومیت کامیابی نیا از دیدار برابر صنعت نفت آبادان هم گفت: پس از دریافت کارت قرمز در بازی برابر سایپا در حالی که می‌دانستیم داور اشتباه کرده سریعا به کمیته داوران اعتراض کردیم. آنها هم اشتباه خود را پذیرفتند اما در فوتبال ایران هنوز قانونی وجود ندارد که اگر کارت قرمز اشتباه داده شد، برگردد. در بازی برابر صنعت نفت آبادان آقای گل محمدی هم اخراج شدند که ما به این موضوع هم سریعا اعتراض می‌کنیم.

اشتراک
مطلع شدن
guest
8 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Amir

آقای شکوری توی این پرسپولیس که اینقدر آدم میره ومیاد شما اصلا شش ماه دیگه هستی تا بقولت عمل کنی؟

mhmd10

خوب افای منافع باشگاه الان مدافع نگرفتین با دوتا دفاع میانی مبخاین تیمو جلو ببرین ی وقتی یکیشون بنا ب دلایلی نتونن بازی کنن اونوقت شما میخاین بری دفاع یا اقای سمیعیدر مورد پاداش اسیایی هم ادعا نکن اگه بخان مثه دوره قبل پاداشو هاپولی میکنن ب راحتی تو هم کاره ای نیسیخدایا فقط ب داد این تیم برس خوت

امیر

ایشون هم نگفتن میتونن جلوشو بگیرن گفتند اگر نتونن می‌روند در ضمن چرا ما همیشه آنقدر ببینیم حداقلش اینه شکوری چهره ورزشی و سابقه پرسپولیسی هم رچند کم رو داره در ضمن مدرک ورزشی داره و یه مدت سرپرست فدراسیون هم بوده به نظرم گزینه خوبیه

پرسپولیس هم مدیر متمول واقتصادی بگذاریدنامردا

انشالله به حرمت لباس مقدس پرسپولیس که پوشیدی و نون ونمک پرسپولیس که خوردی سر این حرفت بایستی و لاشخورها و کفتارهای وزارت ورزش مثل علی نژاد و سلطانیفر ومازیار ناظمی دورت نزنند و این پول رو تو حلقوم نجس کیسه نریزند ولی خداوکیلی چرا یه مهاجم خوب با همون ۵۰۰هزار دلار جذب نکردید؟؟؟اومدیمو انشالله فینال رو بردیم اونوقت صاحب ۵میلیون دلار میشیم ولی چه جوری با این خط حمله ۱۳بهمن در جام باشگاههای جهان شرکت کنیم؟؟؟چه جوری با ۲تا مدافع وسط این همه بازی سنگین رو بدون تلفات پشت سر بگذاریم ؟،درحالیکه با ۲پیروزی در جام باشگاههای جهان به ۴میلیون دلار دیگه میرسیدیم و اونوقت این ۵۰۰هزار دلارها دیگه اصلا به چشم نمیومد؟چرا شماها نمیتونید ۲متر جلوتر از دماغتون رو ببینید؟؟چرا شرایط جذب پورعلی گنجی رو بررسی نمیکنید؟وقتی کیسه ۱۲میلیارد برای مرادمند داده ایا پورعلی گنجی که پرسپولیسی دواتیشه هم هست ۲۰میلیارد نمی ارزه؟؟
انتظار بیشتری از شما داشتیم با این کمبودها که نتونستید برطرفش کنید هر لحظه تن و بدن هوادار میلرزه

مهدی پرسپولیسی

چرا اینقدر احساسی نظر میدید؟ اگه مدیریت حتی سرخیو راموس را برای دفاع و لواندووسکی رو برای حمله جذب میکرد، چون لیست آسیایی قابل تغییر نیست اجازه بازی در فینال آسیا را نداشتند. پس لطفا الکی جو منفی روی باشگاه ایجاد نکنید و هر کسی اگه واقعا عاشق پرسپولیسه بجای پیشنهاد فنی، از طریق اپلیکیشن باشگاه در حد توان خودش کمک مالی بکنه. والسلام

محمد

اگر بازیکن میگرفتیم تو لیگ به جای کنعانی و سیدجلال بازی میکرد و اونا استراحت میکردن

پرسپولیس یعنی غیرت

پرسپولیس باید یه استادیوم داشته باشد درفشی فر را شروع کنند به ساخت تا کی باید در آزادی بازی کنیم شاید فعلا نتونیم یه استادیوم ۱۰۰ هزارتایی بسازیم ولی میشه یبا تغیرات و یه چمن مشت در درفشی فر حداقل یه استادیوم ۵۰ هزاری بسازیم انشالله با قهرمانی در آسیا و راهیابی به باشگاه جهان حداقل صدمیلیارد درآمد زایی کردیم و میشه به این آرزو برسیم یه ورزشگاه که بازیامون در آن برگزار بشه

قرمز محبوبم

خیلی خوب شد ک اومدی آقای شکوری . اما کاش مدیرت هم مث خودت بود و یه هیئت مدیره قوی داشتیم .
ب نظر من کیت اختصاصی سال قبل عالی بود و یه تغییراتی میدادن بهش همونو میپوشیدیم . کیت فینال هم رنگ سفید بیشتر استفاده بشه خوبه.
انشالله قهرمانی آسیا …