مصاحبه ها

شریفی : جرایم سختی در انتظار متخلفان است

مرجع خبری پرسپولیس : رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال،گفت : هر کدام از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم‌های پرسپولیس و استقلال تهران که در شهرآورد پایتخت مرتکب اشتباه شوند، با شدیدترین مجازات‌ها روبرو خواهند شد.

مجتبی شریفی عصر سه شنبه در حاشیه تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس افزود : فدراسیون فوتبال در تلاش است تا شصت و هفتمین شهرآورد پایتخت بدون هیچ گونه مسائل حاشیه‌ای برگزار شود در همین راستا موارد لازم به بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم‌های پرسپولیس و استقلال تهران گوشزدشده است.

وی تصریح کرد: درصورتی که بازیکن و یا عضوی از کادر فنی تیم‌ها مرتکب اشتباهی در این دیدار حساس شود احتمال محرومیتش تا پایان فصل جاری لیگ برتر وجود دارد.

شریفی به برگزاری نشست اعضای کمیته انضباطی با رهبران هوادار (لیدرها) دو باشگاه پرسپولیس و استقلال تهران اشاره کرد و گفت: در این جلسه مشکلات هواداران دراین دیدارها مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

رییس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال خاطر نشان کرد:دومین جلسه اعضای کمیته انضباطی با لیدرها روز پنجشنبه هفته جاری با حضور نمایندگان نیروی انتظامی و مدیر مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار خواهد شد تا اقدامات لازم برای بازی روز جمعه پیش بینی شود.

وی ادامه داد: قرار است لیدرهای دو تیم با ماموران نیروی انتظامی آشنا شوند تا مشکلات هواداران در ورزشگاه کاهش یابد.

شصت و هفتمین دیدار دو تیم فوتبال پرسپولیس و استقلال تهران، جمعه هفته جاری در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می‌شود.

 

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها