مصاحبه ها

سیدی: رادوشوویچ روز خوبی داشت/ در روزهای بد هم باید از هم حمایت کنیم

پرسپولیس نیوز: مربی دروازه‌بان‌های تیم فوتبال پرسپولیس گفت: کادر دروازه‌بانی در بازی امروز، روز خوبی را پشت سر گذاشت.

محسن سیدی پس از پیروزی ۳ بر صفر مقابل ذوب‌آهن، در جمع خبرنگاران حضور پیدا کرد و درمورد عملکرد راداشوویچ اظهار داشت: این پیروزی را به باشگاه بزرگ پرسپولیس و هوادارانش تبریک می‌گویم. خوشحالم که رادوشوویچ امروز عملکردی عالی و روز خوبی داشت.

وی ادامه داد: امیدوارم وقتی در روزهای خوب، همه در کنار ما هستند، در روزهای بد هم حمایت کنند. از هوادارانی که در اصفهان ما را تنها نگذاشتند، تشکر می‌کنم و امیدوارم در ورزشگاه آزادی هم از ما حمایت شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
شیما

ماشالله رادوی با غیرت…. آفرین بچه ها…. دم همتون گرم…. ممنون آقای کالدرون…. امشب خیلی خوشحال شدیم… به امید موفقیت روز افزون…. زنده باد بشار عزیز

مصطفی

این همه سر و صدا برای اس تفلال ما رو نترسونه.اگه به جدول نگاه کنید ما یه باز کم تر چقدر به اس تفلال نزدیکیم.

اسد.

راداشوویچ عالی بود… وخط دفاع … زنده باد پرسپولیس

فواد

رادوی باتعصب.حمایت ماازبچه های تیم وکادرفنی وب ورزشگاه رفتن برای روحیه دادن ب بچه هابرابره باپوکرقهرمانی ب یاری خدا….

محمد

عالی بود بوژیدار. حالا اگر حسینی این واکنشها رو داشت، تیتر شنبه روزنامه ها دیدن داشت.