اسلایدرمصاحبه ها

سلطانی‌فر: ۷۰ درصد بدهی مالیاتی سرخابی‌ها بخشیده می‌شود/ در بدهی سازمان لیگ ۳ صفر اشتباه شده است

پرسپولیس نیوز :وزیر ورزش و جوانان گفت: از وزیر سابق اقتصاد دستور گرفته‌ایم تا اسناد بدهی مالیاتی استقلال و پرسپولیس دوباره بررسی شود.

مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان درباره بدهی مالیاتی استقلال و پرسپولیس گفت: بخش عمده بدهی‌ها مالیاتی است. مالیات هم بر عملکردی است که منطقی نیست. مدیران گذشته استقلال و پرسپولیس اظهارنامه مالیاتی را نداده‌اند. سازمان مالیاتی نیز طبق روالی که دارد اگر کسی مالیات ندهد علی‌الراس می‌کند. درآمدهای این ۲ باشگاه نیز هیچ وقت بر هزینه‌ها فزونی نگرفته و درآمدها کمتر از هزینه بوده به همین دلیل مالیات به آنها تعلق نمی‌گیرد اما متاسفانه به هر دلیلی مدیران این ۲ باشگاه حسابرسی نکرده‌اند و اظهارنامه مالیاتی نداده‌اند سازمان مالیاتی علی‌الراس کرده است.

وی افزود: جلسه‌ای که با سازمان مالیاتی داشتیم رئیس سازمان و معاونان با رویکرد مثبتی برخورد می‌کنند و ثابت کردیم خیلی از این مالیات‌ها به دلیل پر نکردن اظهارنامه مالیاتی است. سازوکاری که وجود دارد بر اساس کمیسیون ۲۵۱ مجددا دستور گرفتیم از آقای طیب‌نیا تا همه اسناد و مدارک دوباره بررسی و مالیات واقعی مشخص شود در این صورت رقم‌های مالیاتی ۶۰-۷۰ درصد بخشیده می‌شود.

وزیر ورزش و جوانان درباره بدهی ۱۷۵ میلیاردی سازمان لیگ و اینکه گفته شده یک صفر اشتباهی اضافه شده، عنوان کرد: ۳ تا صفر اشتباه کرده بودند گاهی اوقات یک صفر اشتباه می‌کنند و اینجا ۳ تا صفر اشتباه کرده‌اند که این موضوع حل می‌شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
اسطوره

مگه میشه ۳ تا صفر اشتباهی کنن من که کلاس ششم هستم ۳ تا صفر اشتباه نمی کنم لابد اینا اصلا مدرسه نرفتن که همچین چیزی امکان نداره پس فقط یه گذینه باقی میمونه
اینا طرفدار کیسه کشان هستند

دختر پرسپولیسی

اشتباه یه صفر نه سه تا صفر -؛!!!!انشالا که اشتباه شده باشه!

Bahman

مالیات یه اداره زورگو شده

داود

خداراسپاس که از سازمان لیگ وزارت ورزش حمایت میکند . ببینید با مردم عادی که هیچ سرپناهی ندارندچکار میکنند.