اخبار بازیکناناسلایدرنقل و انتقالات پرسپولیس

رکوردشکنی به لطف رسول‌پناه/ پرسپولیس رکورددار از دست دادن بازیکن آسیا!

پرسپولیس به علت از دست دادن ۸ بازیکن خود در پنجره نقل‌وانتقالات سال ۲۰۲۰، همراه با چند تیم دیگر، بیشترین جابجایی‌ها را در آسیا ثبت کرد.

به نقل از ایسنا، فدراسیون جهانی فوتبال در آستانه نقل و انتقالات تابستانی، گزارش در مورد نقل و انتقالات بین‌المللی سال ۲۰۲۰ ارائه کرده که در این بین نام پرسپولیس هم دیده می‌شود. در این گزارش و در بخش بیشترین خروجی‌ها در قاره آسیا، پرسپولیس به علت خروج هشت بازیکن از این باشگاه، همراه با ۱۰ تیم دیگر از جمله آدلاید یونایتد استرالیا، لوکوموتیو ازبکستان، اولسان هیوندای کره جنوبی و … در صدر این فهرست قرار دارند.

پرسپولس در پنجره نقل و انتقالات سال ۲۰۲۰، بازیکنانی مانند علیرضا بیرانوند، شجاع خلیل‌زاده، مهدی ترابی، علی علیپور، آنتونی استوکس، محمد نادری، کریستین اوساگونا و محسن ربیع‌خواه را از دست داد و در عوض حدود ۱۰ بازیکن را به خدمت گرفت.

همچنین طبق گزارش فیفا، بیشترین هزینه نقل و انتقالات در قاره آسیا توسط باشگاه الدحیل قطر انجام شده است که فصل گذشته بازیکنانی مانند ماریو مانژوکیچ و مهدی بن عطیه را در اختیار داشت و اخیرا علی کریمی را به خدمت گرفته است. در این فهرست ۴ باشگاه از عربستان، ۵ باشگاه از چین و یک باشگاه از قطر دیده می‌شوند.

از نکات جالب این گزارش می‌توان به بیشترین بازیکنان لژیونر اشاره کرد که برزیلی‌ها کماکان با انتقال بیش از ۲۰۰۰ بازیکن به کشورهای مختلف جهان صدرنشین هستند و بعد از این کشور نام آرژانتین دیده می‌شود.

نکته جالب اینجاست عده معدودی از حامیان رسول پناه از جمله خود او جابجایی و جذب ۶-۷ بازیکن را از جمله قابلیت های مثبت او می دانستند!

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
6 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
علیرضا

به لطف رسول پناه نیست .به لطف سلطانیفره که میبینیم از رسول پناه حمایت هم میکنه . باید سلطانیفر را عوض کنیم تا این لاشخورها هم بساطشون رو جمع کنن برن همونجایی که بودن.

عجیب اما واقعی.

البته هشت نفر بیشتر بود و نادری و امیر روستایی شمرده نشدن که جمعا میشه ده نفر!

نرگس

این بی پدرا حاضرن خانوادشونم بدن پرسپولیس نتیجه نگیره هر سال فقط حاشیه برا پرسپولیس شما ببینید رقیب نه مشکل مالی داره نه حیونایی مثل رغبتی رسول پناه فیاض علیپور اخه یکی به من بگه فرق یه مجسمه با این افراد چیه این از نقل و انتقالات این از خرید بازیکن این از داوری این از کمیته انضباطی و اخلاق (جاودانی) اینم از شانس ما که کل لیگ یه مربی پرسپولیس نداره یه مالک یا مدیرعامل پرسپولیسی نداره برا همین همشون دست به دست دادن تا پرسپولیس این جوری کنن

پرسپولیس با غیرت

لعنتِ خدا بر باعث و بانیش

جابررئیسی

خدا لعنتت کنه رسول پناه. گورتو گم کن استعفا بده بروووو آشغال

❤❤❤❤❤❤Yaser

لعنت خدا بر باعث و بانی……
این کار ننگین وزارت و رسول پناه در تاریخ پرسپولیس و هوادارا ثبت میشه.