فوتبال ایران

رسانه یونانی از جدایی متحمل انصاری‌فرد و حاج‌صفی از المپیاکوس خبر داد

پرسپولیس نیوز: یک رسانه ورزشی یونان با وجود حضور کریم انصاری‌فرد و احسان حاج‌صفی در اردوی خارجی المپیاکوس از جدایی احتمالی مسیر آنها در روزهای آینده خبر داد.

به نقل از سایت ورزشی SDNA یونان، کریم انصاری‌فرد و احسان حاج‌صفی روز گذشته (یکشنبه) به بلژیک رسیدند تا در اردوی آماده‌سازی تیم المپیاکوس شرکت کنند، اما هنوز مشخص نیست که آنها در تیم تحت هدایت پدرو مارتینس پرتغالی باقی بمانند یا خیر.

براساس این گزارش، رسانه‌های ترک همچنان از نزدیک شدن کریم انصاری‌فرد به تیم بشیکتاش می‌نویسند، هر چند این خبر هنوز به صورت رسمی از سوی باشگاه المپیاکوس مورد تأیید قرار نگرفته است. از سویی شنیده می‌شود که بسیاری از تیم‌های انگلیسی احسان حاج‌صفی را یکی از اهداف خرید خود در فصل نقل‌وانتقالات تابستانی تعیین کرده‌اند.

سایت SDNA یونان همچنین در خبر جداگانه دیگری نوشته است: فشار زیادی از سوی باشگاه بشیکتاش ترکیه روی المپیاکوس برای موافقت با فروش کریم انصاری‌فرد وجود دارد. این ملی‌پوش ایرانی نیز روز گذشته به بلژیک رفت تا در اردوی آماده‌سازی المپیاکوس شرکت کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها