اخبار بازیکناناسلایدر

دومین مصیبت در یک هفته / علی انصاریان هم درگذشت

مدافع اسبق تیم‌های فوتبال پرسپولیس و تیم ملی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

هنوز یک هفته از درگذشت ناگهانی مهرداد میناوند به علت ابتلای به ویروس کرونا نگذشته بود که علی انصاریان هم دوست قدیمی خود را تنها نگذاشت و جان به جان آفرین تسلیم کرد.

بازیکن اسبق تیم‌های پرسپولیس و استقلال بعد از تحمل دو هفته ای این بیماری امروز در بیمارستان فرهیختگان تهران جان خود را از دست داد و در سن ۴۳ سالگی جان خود را از دست داد.

وی متولد ۱۴ تیر ۱۳۵۶ بود و در تیم‌های فوتبال فجر شهید سپاسی، سایپا، پرسپولیس، استقلال، استیل آذین، استقلال اهواز، گسترش فولاد تبریز، شهرداری تبریز و شاهین بوشهر به فوتبال ایران خدمت کرد.

انصاریان فوتبال حرفه‌ای را از سال ۱۳۶۹ با عضویت در تیم جوانان پیام تهران آغاز کرد. بانک سپه، بانک ملی و فجر سپاسی دیگر تیم‌هایی بودند که علی انصاریان در رده جوانان در آنها بازی کرد در ادامه به تیم بزرگسالان فجرسپاسی ملحق شد تا فوتبالش را حرفه‌ای تر ادامه دهد. او سال ۱۳۷۷ پیراهن پرسپولیس را بر تن کرد و در ۸۸ بازی ۶ بار تواست برای سرخ‌های پایتخت گلزنی کند.

او یک سال به سایپا رفت در ادامه دوباره به پرسپولیس برگشت و در دو سال ۴۸ بار برای این تیم به میدان رفت. این مدافع میانی سال ۱۳۸۶ راهی استقلال شد در ۲۳ بازی هم پیراهن این تیم را پوشید. استیل‌آذین، استقلال اهواز، گسترش فولاد تبریز و شاهین بوشهر از دیگر تیم‌هایی بودند که انصاریان برای آنها بازی کرد و در نهایت در سال ۱۳۹۰ رسما از دنیای فوتبال خداحافظی کرد.

مدافع نام آشنای فوتبال ایران ۶ بار هم برای تیم ملی فوتبال ایران به میدان رفت و برای این تیم افتخار آفرینی کرد.

علی انصاریان در بعد از پایان فوتبالش، وارد عرصه بازیگری شد و در فیلم‌هایی چون پاداش سکوت، کلاف، شروع یک پایان، حکم تیر، دو روز تا ماندن، حس خوب زندگی،اژدر، کلوپ همسران و رمانتیسم عماد و طوبا نقش آفرینی کرد. “رمانتیسم عماد و طوبا” این روزها در جشنواره سی و نهم فیلم فجر در حال اکران است.

پرسپولیس نیوز درگذشت این بازیکن اسبق فوتبال ایران را به جامعه ورزش کشور و خانواده داغدار وی تسلیت می‌گوید.

اشتراک
مطلع شدن
guest
21 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
امیرمسعود [پرسپولیس،شکوه،تمدن،افتخار]

ای کاش برای یک هفته تمام ایران در خواب فرو رفته بود..
.
همگی با هم از خواب بیدار میشدیم…
.
همگی از یک کابوس ترسناک میگفتیم…و به آن میخندیدم….
.
ای کاش فقط خواب بود…
.
ای کاش شدنی بود…
.
مهرداد و علی عزیز آسوده بخوابید بی درد و غصه…

روحشون شاد، یادشون گرامی باد..
.
.
.
پاینده باد پرسپولیس کبیر ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
زنده باد هواداران ارتش سرخ ایران ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Narges

میشه در کنار یاغی بودن هم خوش قلب بود
روحت شاد

محمد

خدا رحمتش کند. تاریخ نشان خواهد داد که مخالفین طب سنتی پاسخی برای خیانتهای خود نخواهند داشت و زمستان خواهد رفت و روسیاهی به زغال خواهد ماند.

فقط پرسپولیس

خدا رحمتش کنه.. خیلی غم انگیز بود

ارتش سرخ

در حیرتم از مرام این مردم پست/ این طایفه ی زنده کش مرده پرست /تا هست به ذلت بکشندش به جفا / چون مرد به عزت ببرندش سر دست
بدترین هدیه روز مادر هم به مادر علی رسید

پرسپولیس8علی کریمی

تسلیت میگم به خانواده اش ومردم عزیز.آبی وقرمز نداره.معرفت که داشته باشی همه دوست دارن.علی هم مثل مهرداد از این دسته بود.عاشق جنگجوییش بودم.سال اول لیگ برتر که قهرمان شدیم اومد تو برنامه.درجواب مجری که گفت شیرینی کو گفت چیزای طبیعی که شیرینی نمیخواد.روحت شاد.خدایا دیگه طاقت نداریم.

پسر سرخ اهواز

لعنتی ها واکسن بخرین…

!alireza!

واکسن برای درمان نیست، واکسن رو برای افرادی که تا حالا مبتلا نشدن استفاده میکنن که در آینده مبتلا به اون مریضی نشن نه برای انصاریان و میناوند و بقیه مبتلایان به کرونا.

رضایی

تسلیت ، واژه ای بس کوچکی است در مقابل این غم بزرگ…
به یادتانیم یاران عزیز…

سوگند

رفت..میگفتن خبر نداره که مهردادم رفته ..نگراناین بودن که مرخص شه بهش چی بگن..اما الان خودش زودتر رفت ببینتش..سلام ما رو برسون به رفیقت..روحت شاد

نصیر

دوتا از قدیمی های با مرام و لوتی رفتن در عرض چند روز!!…دوستان فاتحه ای بفرستید و صلواتی هدیه بدید….لطفا ماسک بزنید در جاهای شلوغ ۲ ماسک بزنید

قلبهاي سرخ

جگرم داره میسوزه ………….

شهناز ۶آتیشه

چقدر سخته تو یک هفته دو تا از بهترین های ایران و پرسپولیس آسمانی شدند ،خدا به مادرش صبر بده ، درست مثل مامان من تو روز مادر مادرش رو تنها گذاشت، دفاع های عالیت ،بخیه های سر وصورتت ،هیچ وقت یادمون نمی ره روحت شاد و یادت همیشه در قلبهای سرخ دل جاویدان

قرمزته

تسلیت بر ارتش سرخ

پرسپولیسی

خداوند به حق حضرت زهرا روحش را شاد و به خانواده اش صبر عطا فرماید.

6 atishe

سلام.چقدر تلخه که در عرض یک هفته داریم تسلیت ۲ تا از بهترین فوتبالیستای تاریخ تیممونو مینویسیم.داش علی انصاریان گل.۸ دوست داشتی محبوب.مرد بخیه ها با تعصب تیم روحت شاد هیچوقت یادم نمیری اولین دربیت با پیراهن رقیب تو استادیوم بعد تشویق چطور سمت سکوهای پرسپولیس اومدی باورت نمیشد تشویقت کنیم ولی تماشاگر فهیم تیمی که عاشقش بودی میدونست چطور رفته بودی و مقصر نبودی.از اونجا مراقب تیممون باش بدرود داش علی انصاریان

Ali bagheri

روحش شاد
چه غم انگیز
در یک هفته ۲عزیز از دست رفتن

عاشق پرسپولیس

زبان از بیان این فراق قاصر خواهد بود تنها چیزی که می توانم بگویم این است که خداحافظ خاطرات من

فواد

انالله واناعلیه راجعون*****تسلیت ب هواداران فوتبال وخانواده مرحوم انصاریان

فواد

ببخشید *انالله واناالیه راجعون*

مهدی

خدایا…
این‌ همه دعا…
پس مادرش چی…

صبر…