اخبار باشگاه

دور دوم جلسه در مجلس هم بی‌نتیجه ماند/ اتحاد بی‌سابقه فوتبالی‌ها برای گرفتن حق پخش تلویزیونی

پرسپولیس نیوز :دور دوم نشست فوتبالی ها با نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نمایندگان تلویزیون به نتیجه نرسید. دور دوم جلسه فوتبالی‌ها و نمایندگان وزارت ورزش باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس و نمایندگان مجلس شورای اسلامی که به منظور روشن شدن تکلیف حق پخش انجام شد امروز باز هم بی‌نتیجه ماند.

در دور دوم این جلسه اختلافات باز هم بیشتر و بیشتر بود زیرا این‌بار نمایندگان مجلس شورای اسلامی اتحاد فدراسیون فوتبال و باشگاه‌ها را منسجم‌تر دیده و چانه‌زنی‌های بسیار زیادی از سوی نمایندگان فوتبالی حاضر در جلسه برای گرفتن حق پخش صورت گرفت.

در این جلسه طرفین نقطه‌نظرات خود را بارها و بارها بیان کردند اما باز هم نشست بی‌نتیجه ماند و مقرر شد هفته آینده نیز مجدداً جلسه‌ای تشکیل و مجلس شورای اسلامی در این خصوص تصمیم بگیرد.

نقطه قابل توجه در این نشست این بود که فوتبالی‌ها اعلام کردند با توجه به پرداخت نشدن حق پخش تلویزیونی هیچ علاقه‌ای به پخش بازی‌های فوتبال از طریق صداوسیما ندارند و نمایندگان مردم در مجلس باید تصمیم جدی در این خصوص اتخاذ کنند، در غیر این صورت اجازه پخش مسابقات را نخواهند داد.

نشست سه جانبه مسئولان تلویزیون، فوتبال و نمایندگان مجلس در دور اول هم به نتیجه نرسیده بود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Majid666666

* ۷۳۰ #رو زدم تا کمک کنم اصلا گزینه ای بنام کمک هواداری نداره هر کسی می دونه چطور ی باید کمک کنیم تورو خدا بگه

محسن

سلام لطفا شماره حساب پرسپولیس رو بزارید واقعا زنگ خطر به صدا در اومده از الان به فکر باشیم خدای نکرده نوشدارو بعد از مرگ سهراب نشه از این دولت مفت خور هیچ آبی گرم نمیشه لااقل ما هوادارا به فکر باشیم تو رو خدا شما صداتون به همه میرسه به فکر باشین

حمیدرضاعبدالهی

چطور میشه که تیمها نمیتوانند از حق قانونی خودشون دفاع کنن بابا دارن سرتیم پرسپولیس قطع میکنن ….پاشو هوادار از اینها آبی برای ما گرم نمیشه فقط بابیست هزار تومان بشکن طلسم و