اسلایدرمصاحبه ها

درویش: کارتال گفت در مورد عالیشاه اصرار نکنید/ سقف قرارداد چیدند که پرسپولیس قهرمان نشود

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: ۵ بازیکن مدنظر کارتال را جذب کردیم و با ششمین بازیکن هم در حال مذاکره هستیم.

رضا درویش مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره اینکه بعد از پایان لیگ استوری گذاشتید و بابت اتفاقات فصل گذشته از هواداران معذرت خواهی کردید و گفتید که با هم می‌توانیم پرسپولیس را بسازیم، اظهار کرد: می‌دانید ۱۲ خرداد فصل گذشته لیگ تمام شد و پرسپولیس به قهرمانی دست یافت و هواداران خوشحال شدند و ما هم از اینکه زحماتمان به بار نشسته خوشحال بودیم. اصولا فرقی که بنگاه اقتصادی با یک باشگاه ورزشی دارد این است که شما در بنگاه اقتصادی کاری انجام می‌دهید و در پی منفعتی هستید که ۱۰ الی ۵۰ نفر از آن منفعت می‌برند. در باشگاه با نفوذ سرو کار دارید و با ۳۰، ۴۰ هزار هوادار سرو کار دارید و لبخند آنها باعث شادمانی جامعه می‌شود. مسئولان می‌گویند شما نشاط اجتماعی برای مردم فراهم کنید، اما اینکه در قبال این نشاط چه شرایطی برای باشگاه پرسپولیس فراهم می‌کنند این سال‌ها مغفول مانده است.

او افزود: ما بعد از پایان لیگ فصل گذشته با اوسمار به توافق شفاهی رسیده بودیم، اما این مربی گفت که همسرم بیماری صعب العلاجی دارد و مجبورم به کشورم بروم و با همسرم صحبت کنم که آیا به اتفاق می‌شود به ایران برگردند یا نه! ما مثل لیست او سعی کردیم که شرایط را فراهم کنیم. او بعد از ۱۰، ۱۵ روز اعلام کرد که به خاطر بیماری سخت همسرم قادر به بازگشت به ایران نیستم. بعد از اینکه مشخص شد که او به هیچ صورت حاضر به بازگشت نیست و برنامه اش به یک صورت دیگر است، مجبور بودیم با مربی دیگری وارد مذاکره شویم. ماتزاری و یک مربی دیگر قبول نکردند که به ایران بیایند و بعد به سراغ گاریدو رفتیم که کارنامه داشت و در آفریقا مربیگری کرده بود و فضای هواداری آنجا مثل ایران است و هواداران خونگرمی دارد. با او به توافق رسیدیم و این مربی زمانی به ایران آمد که با اردویی که مهیا کرده بودیم تقارن داشت. از این جهت ما در آن دخیل نبودیم و مسائل باعث این اتفاقات شد. هلدینگ خلیج فارس در ۲۵ اردیبهشت ماه سهام باشگاه استقلال را خریداری کرد، اما پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی ۲۵ مرداد ماه واگذار شده بود و ما تا آن زمان متولی نداشتیم. وقتی متولی نداشتیم و کسی نبود بودجه‌ای برای ما تامین کند چه شکلی می‌توانستیم باشگاه را اداره کنیم.

او ادامه داد: تعدادی از بازیکنان که از پرسپولیس رفتند مبالغی می‌خواستند که ما این رقم‌ها را در هیئت مدیره مطرح کردیم. به هر حال حق با آنها بود و باید به آنها ۵۰، ۸۰ و ۱۰۰ میلیارد تومان می‌دادیم، اما برای پرداخت چنین مبلغی باید بودجه داشتیم. مبلغی که این بازیکنان می‌خواستند از رقم قرارداد ژائو خیلی بیشتر بود و ما نداشتیم. ما متولی نداشتیم تا مبالغ درخواستی این بازیکنان را بدهیم، چون آنها همان اول فصل خواهان دریافت بخشی از قراردادیشان شده بودند. هواداران فقط چهره‌های مدنظر خودش را می‌خواهند، اما من متولی نداشتم و سهامدار ما مشخص نبود و هنوز در پرداخت مقداری از تعهدات خود مانده بودیم چطور ممکن بود که ۴۰ میلیارد تومان برای یک بازیکن به صورت نقدی فراهم کنم. این امر محالی بود. با وجود اینکه کنسرسیوم بانکی نیامده بود بانک شهر به خاطر محبتی که به من و باشگاه پرسپولیس داشت خیلی جا‌ها کمک حال ما بود وگرنه پنجره نقل و انتقالاتی ما باز نمی‌شد. ما وقتی متولی و بودجه‌ای نداشتیم برای حفظ این بازیکنان دچار مشکل بودیم.

درویش بیان کرد: بیرانوند قراردادش را با ما فسخ کرد و اینکه ما پول بیشتر بدهیم یا ندهیم فرقی نداشت. اما ما با این گلر قرارداد داشتیم، اگر بناست با همین بازیکنانی که امروز قرارداد داریم، قرارداد جدید ببندیم و متعهد به قراردادشان نباشند و فردا بگذارند بروند که دیگر سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. ما میلاد محمدی بهترین دفاع چپ آسیا را آوردیم و ایوب العملود که در ۷ بازی مصدوم نشده بود همه اذعان داشتند که یکی از دفاع راست‌هایی که به ایران آمده بود او بود، اما مصدومیت باعث شد که نتواند کیفیت خود را بروز بدهد. دروازه بانی آوردیم که گندوز فیکس تیم ملی الجزایر شد.

مدیرعامل پرسپولیس بیان کرد: ۳ ساعت مانده به پایان نقل و انتقالات یک مرتبه یک میلیون و ۳۰۰ هزار دلار سقف قرارداد را بالا بردند. بار‌ها گفتم که چطوری ممکن است که ۳ ساعت به پایان نقل و انتقالات مانده بود ۱۰۰ میلیارد تومان سقف را بالا ببرند و بازیکن در سوپرمارکت نمی‌فروشند که من ۹ شب بروم و بگویم که ۲ بازیکن سانت فوروارد به من بدهید. پس چه هماهنگی بین باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال بوده است که شما بازیکنان خود را بگیرید و ما به موقع سقف را زیاد می‌کنیم.

او درباره اینکه هواداران می‌گویند که شما نباید سقف قرارداد را رعایت می‌کردید، گفت: یک هوادار پیام داده است و الفاظ رکیکی به کار برده است که شما چرا سقف قرارداد را رعایت نکردید که باعث کسر امتیاز به خاطر گولسیانی شد. تعدادی از هواداران به ما دشنام دادند که چرا شما سقف را رعایت کردید که از ما امتیاز کسر شد و بعد از آن امتیاز را برگرداندند. مسئول فدراسیون فوتبال با من تماس گرفت که اگر شما ۱۰۰ میلیارد تومان اضافه‌تر قرارداد ببندید با کسر امتیاز و محرومیت مواجه می‌شوید. اما آیا تیم‌های دیگر سقف قرارداد را رعایت کردند؟ تیمی در اول فصل با ۷ بازیکن خود فسخ کرد و وقتی این کار را کرد نمی‌توانست با بازیکنی قرارداد ببندد، اما یک ماه بعد با همین بازیکنان با رقم‌های جدید قرارداد بست. جالب‌تر بگویم ۲۰ روز پیش همایشی برگزار شد و در همان جا رئیس فدراسیون فوتبال در مورد مسائل فرهنگی گفتند که یک باشگاه قراردادی ۱۲۵۰ میلیارد تومانی ثبت کرده است، چرا ۲ میلیارد تومان خرج مسائل فرهنگی نمی‌کند. اگر بدبین باشیم می‌توانیم بگوییم که چه کار کنیم باشگاه پرسپولیس قهرمان نشود؟ وقتی حکم واضحی که ۸ ماه هست که این حکم را نمی‌دهند و کمیته مربوطه گفته که ۳ ماه هست که حکم را روی میز فدراسیون گذاشتیم. امر مبرم و روشنی هست که نمی‌خواهند رعایت شود. سقف قرارداد می‌گذارند تا فقط باشگاه پرسپولیس ملزم به رعایت آن شود. تئوری چیدند که پرسپولیس قهرمان نشود. هواداران مطالبه گر باید دنبال این باشند که چرا حقوق پرسپولیس بگویند که چرا حقوق پرسپولیس استیفا نمی‌شود؟ من به دنبال مدیرعامل می‌توانم حکم بیرانوند را از استیناف بگیرم و بنشینم جلوی درب فدراسیون فوتبال و بگویم تا حکم را ندهید از اینجا نمی‌روم. قانون می‌گوید که اول باید حکم استیناف بیاید و بعد بتوانم به CAS شکایت کنم. من با مسئولان CAS صحبت کردم و گفتند وقتی حکم استیناف آمد شما می‌توانید تجدید نظر خواهی کنید.

درویش درباره اینکه باشگاه پرسپولیس فصل نقل و انتقالات را زود شروع کرد، اما هواداران نگران از دست رفتن بازیکنان تاثیرگذار هستند و درباره وضعیت امید عالیشاه صحبت کنید، گفت: به نظرم این سوال غیر فنی است. تا حالا دیدید مدیرعاملی نقشی در جذب بازیکن داشته باشد. امسال چند هفته دیدم که فضای مجازی موافق حضور من در پرسپولیس نیست به خاطر همین استعفا کردم که مورد هجمه قرار نگیرم. بانک شهر با استعفایم موافقت نکرد و گفتند که فعلا بازیکن بگیریم و شما شرایطش را فراهم کنید. اگر من همراهی هواداران را بخواهم و به دنبال آرامش باشم باید با عالیشاه قرارداد ببندم. اگر من می‌خواستم بدون اجازه سرمربی، قرارداد عالیشاه را تمدید کنم ۳ هفته قبل از پایان لیگ این کار را می‌کردم. کارتال به من گفت که اجازه بدهید به ترکیه بروم و فارغ از این هیاهو شوم و یک مقدار فکر کنم و ببینم از لیستی که می‌دهم شما چند بازیکن را می‌توانید جذب کنید. ما فقط می‌توانیم ۲۰ بازیکن بالای ۲۵ سال داشته باشیم و معضل ما همین موضوع است. ۲ بازیکن زیر ۲۵ سال هم می‌توانیم بگیریم. ما صبر می‌کنیم و بازیکنانی که بناست را بگیریم اعلام می‌کنیم. خوشبختانه ۵ بازیکن مدنظر کارتال را گرفتیم و یکی هم جدیدا اعلام کردند که تازه وارد مذاکره شدیم و بازیکنان خارجی که می‌خواهند را منتظر می‌مانیم تا ببینیم کدامیک از این بازیکنان را می‌توانیم جذب کنیم. بنا شد وقتی جذب ما معلوم شد آن موقع کارتال خروجی‌ها را اعلام کند. عالیشاه و امیری سمبل های باشگاه پرسپولیس هستند و اگر در تیم نباشند در باشگاه حضور دارند و جزو پازل‌های جدا نشدنی باشگاه هستند. هیچ وقت ما فراموش نمی‌کنیم آسیب دیدگی که برای عالیشاه در خارج از کشور رخ داد. منتهی بعضی‌ها می‌خواهند سوار موجی شوند و هیچ کس بهتر از مدیر نمی‌خواهد آرامش داشته باشد و هوادار را همراه خود کند. اگر آرامش هوادار را بخواهم باید اولین نفر با عالیشاه قرارداد ببندم و اینکه این موضوع در اختیار من باشد این کار را انجام می‌دهم پس باید صبر کنیم و همان کاری که کارتال می‌خواهد انجام بدهیم.

درویش تصمیم نهایی را منوط به نظر سرمربی تیم دانست: «آقای کارتال هنوز دستور تمدید نداده است. وقتی از او پرسیدیم، گفت چطور برای دیگران اصرار نمی‌کنید، برای این موضوع هم صبر کنید، در زمان مناسب تصمیمم را اعلام می‌کنم.»

درویش نیز با کنایه به اعتراضاتی که به او وجود دارد گفت: «بعضی‌ها می‌خواهند سوار موج شوند. هیچ‌کس بیش از مدیرعامل به دنبال آرامش و ثبات تیم نیست. اما این مسائل باید با هماهنگی سرمربی پیش برود.»

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس درباره اینکه با لژیونر‌ها هم صحبت شده است، گفت: تقریبا با ۳ لژیونر برای حضور در پرسپولیس مذاکره کردیم. اگر بنا باشد در ایران بازی کنند حتما به پرسپولیس می‌آیند.

او درباره اینکه اردوی ترکیه لغو شد، گفت: نه، کارتال جایی را در ترکیه به ما معرفی کرد، چون داوطلب زیاد داشت پر شده است. اما ۲ جای دیگری را معرفی کرده است که با هر ۲ جا با مسئولانشان داریم مذاکره می‌کنیم. از این جهت بیشتر منتظر می‌مانند که تاریخ برگزاری لیگ فصل آینده چه زمانی است و بعد از آن محل و زمان برگزاری اردوی تیم را ظرف هفته آینده اعلام می‌کنیم.

درویش درباره اینکه تیم‌های تراکتور و چادر ملو با هم تفاهم کردند که امتیاز چادر ملو برگردد و شما هم از کشاله ران صرفنظر کنید، گفت: پزشک قانونی و فیزیوتراپ‌ها را آوردند تا ببینند چه اتفاقی افتاده و به مرکز ایفمارک نامه زدند که شما برای ما تبین کنید که کشاله ران کدام قسمت بدن هست. به هر حال هوادار متوجه می‌شود که یک فکری پشت این مسائل وجود دارد که این روند را خلل به وجود می‌آورد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
35 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
Mohammad63

امید امید ماست باید باشد

فرهاد

پس چطور پول برای جذب احمدزاده با پرداخت رضایتنامه و ژائو بود!

Masoud

سلام دوستان
درویش داره دروغ میگه که کارتال نمی خواد ولی:
مهم نیست که درویش باشه یا نباشه مهم اینه که تیم خوب بسته بشه.
ما باید فشار بیاریم که با بازیکن خوب تمدید بشه و با بازیکنانی که در حد تیم نیستند خداحافظی.
افرادی مثل سعید صادقی، عيسی آل کثیر، فرشاد احمد زاده، سعید مهری و مهمترین سروش رفیعی نباید تو تیم بمونن باید این قدر فشار بیاریم تا خودشون برن و این قدر فشار بیارین تا با عالیشاه و امیری و سلمانی تمدید بکنن.
با تمرکز فشار روی درویش تیم رو به حاشیه میبریم

سسس

باهمه مشکلات ولی آقای درویش انقدربایدنفوذداشته باشندکه حداقل حکم بیرانوندرابگیریداخه چندماه بایدزمان باباشه فصل کلاتمام شد.برای فصل۲۵ هم نمیتونیدحکم رابگیریدوقتی که یکنفرمسیول رده بالای مملکت خودشکوفایی تراکتورمیدونه واعلام هم میکنه فاتحه فوتبال خوانده شده هست فاتحه برفوتبال کشورم ایران عزیز

لشکری _ بندرجاسک

توجیه نکن بی عرضگی خودت بود

Perspolis_6

امید عالیشاه خط قرمز هواداران هست….اگر امید را نگه ندارین دلخوری هواداران باعث میشه فصل بعد به خوبی حمایت نشه تیم…..در ضمن عالیشاه سرور تو و علی دنبه و کارتال هست.

Perspolis_6

الآنم خریدهات بدرد علی پروین میخوره….. مرتیکه فازت چیه….چرا کاری رو که بلد نیستی اصرار میکنی….البته که مقصر اصلی مالکین هستند که الترناتیوهایی رو کردن که همه بگن همین درویش بمونه…..گند کاری های این سیستم عجیب و غریب فقط مخرب هست.

فرخ پرسپولیسی

عالیشاه و گولسیانی سرمایه های پرسپولیس هستند و عاقلانه ترین کار تمدید قرارداد این دو بازیکن خوب، نجیب و با تعصبه.

سعید

این اراجیف و دروغ های تکراری بدرد خودت میخوره، یک اشتباه رو آدم یکبار انجام میده، دفعه دوم میشه حماقت و حقه بازی، وقتی فصل قبلش دیدی سقف رعایت نشد چرا برای فصل بعدیش تکرارش کردی، چرا همه ساله بجای مهاجم خوب میری بنجلش رو گرونتر میخری و با کلی خسارت نیم فصل فسخ میکنی؟ چرا احمدزاده و سروش باندباز و پیر که مطمئنا بهتر از عالیشاه نیستن رو تمدید کردی؟ ختم کلام بگو کی دیگه ریختت رو برای همیشه نمیبینیم؟ البته بدون حقه بازی و استعفا های فرمالیته و پروغ، راستی مگه بانک‌ها مالک نیستن ؟ پس اون متمول که انگشت در هر جا میکنه و فضولی میکنه و تو هم فقط براش دم تکون میدی چکاره هست؟؟؟

مسی

نیازمند توی سپاهان هم دنبال پول بیشتر بود الآنم واسه پرسپولیسی شدن پول بیشتر میخواد . دروازبان تاپی هم نیست . حقیقی گلر سابق خودمون تجربه جام جهانی داره و از امثال نیازمند بالاتر هست . دورانی که گلر پرسپولیس بود دفاع پرسپولیس تاپ نبود . امیر عابدزاده هم از نیازمند بهتره . حقیقی و عابدزاده با تعصب هستند . همین گندوز از نیازمند کمتر نیست تعصبش هم بیشتره . امسال دفاع زیاد سوتی داد وگرنه گندوز همون چند تا گل رو هم نمی‌خورد . گلر فیکس الجزایر هست

مهدی

بچه ها شک نکنین حذف عالیشاه از طرف علی دنبه هست.عالیشاه امسال اگه تو تیم بمونه رکورد علی دنبه شکسته میشه.و از اونجاییکه این آدم حسود و بخیل هست نمیزاره کسی رکوردش بشکنن.هم از طرف علی دنبه و هم از طرف باند سروش.اما ۹۰٪این دستور علی پروین داده.کسی نباید رکورد علی پروین بزنه.وگرنه چه دلیلی داره چیکار کرده عالیشاه؟؟بچه های تهرانی حواستون باشه کاپیتان ما باید تا ۳سال دیه تو تیم بمونه.یه روز تجمع سنگین کنین دمه باشگاه تا درویش تموم تنش بلرزه و با کاپیتان ما تمدید کنه.بخدا ظلم بزرگی در حق کاپیتان میشه

Amosapour

گمشو بابا مرتیکه عوام فریب،سقف قرارداد که چرتو پرته دزدیهاته بی شرف،این سه سال دزدی سیرت نکرده؟،،در مورد قرارداد،چطور با اون باند باز لعنتی سروش رفیعی قرارداد سوسکی بستی؟؟سنش که از همه بیشتر قابلیتشم نصف عالیشاه،ولی میشه باهاش سوسکی تمدید کرد هیچکس متوجه نشه،،،گورتو که گم نمیکنی لااقل آنقدر دروغ نگو حرص آدمو دربیار،لال شو بابا مرتیکه پفیوز عوام فریب،یک روده راست تو شکمت هست درویش،فقط فکر دزدیو کلاشی هستی

نام پروژه=معمولی سازپرسپولیس وسلام به دهه ۸۰

خریدای ۲زاری
گورتو کی گم میکنی درویش؟؟؟

داود

با قسمت دوم موافقم اما اگر همین خریدها را استقلال میکرد الان دادت هوا رفته بود آقا هر چی تاپ بودن رفت کیسه بازیکن نموند دیکه. شما بگو با کی ببندن؟

Saeid 666666

من قول میدم پیام بیاد برای جام جهانی انشاله که جای بیرو پولکی رو میگیره.البته با حمایت همه قرمز دلها.اونوقت این میشه انتقام طلایی

Saeid 666666

ما باید بازیکن جون بیاریم.نترسیم بازیکن بالای ۳۰ بکار تیم ما نمیاد.اگر بخواهیم دوران طلایی را تکرار کنیم .فقط و؟فقط درخواست بازیکن جون احمد نور و مقانلو بکار ما نمیان
زارع دفاع خوبیه .نیازمند با تجربه است رضا شکاری عالیه.

عمو کارلوس

رضا شکاری ایجنتش با پیام نیازمند یکی هست اینو میخوای باید اینم بخوای….اگه نگهت دارن ظلم به هواداره

نوید

درویش بس کن ازین همه دروغ . بذار فقط به نوکری زنوزی بشناسیمت . وگرنه میشی نوکر دروغگو زنوزی . کارتالم بدونه اگه عالیشاه نباشه از همین الان بمب ناارامی سکوها رو اماده کرده برا خودش برای فصل بعد .

داود

این حرف حساب که زدی صدردر صد تاییده درویش یه مارموزیه که انقدر دروغ میگه که آدم از هر چی فوتباله حالش بد میشه

Perspolis The Great

به کارتال آمار غلط دادن
بجای اینکه سروش رفیعی رو بعنوان باندباز معرفی کنن عالیشاه رو معرفی کردن و نظر کارتال نسبت به کاپیتان عالیشاه منفی شده
لطفا یکی بهش بفهمونه داستان چیه

داود

داستان چیز دیگس کارتال فکرش رو باند نیست چون باند بازی را دو دقیقه نابود میکنه کارتال الان فقط ذهنش روی فنی تیمه اصلا فکر باند نیست اینا تا خودشون یا دستیار اولشون نبینن اصلا خرف کسی را گوش نمیدن

عمو کارلوس

ماست‌مالی نکن دیگه ….من هوادار که تو بطن کار نبودم فهمیده بودم سقف و این حرفا کشکه بعد تو نفهمیدی تازه بی صاحبی هم توبازه ۳ماهه اضافه شد …
تیم هافبک دفاعی و دفاع راست و دفاع وسط و یه ذخیره برا میلاد محمدی میخواد شما رفتین دنبال وینگر….خوشم میاد پسرات (سروش و احمد زاده)سوسکی تمدید کردن حرفی از اونا وسط نیست مازاد اعلام نشدن جالبه ها….مارو احمق فرض نکن .
برو دنبال احمد نور و صادق محرمی با حسین کنعانی و فرجی هم تمدید کن اونوقت بیفت دنبال دوتا خارجی تاپ پسراتم در خروج نشون بده
برقرار پرسپولیس

محمد

با همه حرفات موافقم به جز تمدید فرجی

سید قاسم گالیکشی

آقای درویش
اولا از این به بعد نه شما و نه آقا پروین هرگز نگویید تیم دوم ما استقلال است چون این حرف توهین به هوادار و شخصیت پرسپولیس است
تیمی که افتخار می‌کند به سپاهان ببازد تا همشهری سوم شود به درد چاه توالت میخوره
دوما اگر نصمیم گرفتی امسال حسابی دست به جیب بشی در خرید بازیکن دقت کن فخریان وکاظمیان و شکاری خیلی خوب هستند ولی بیفوما هم سنش بالاست و هم قیمتش از خودش خیلی بیشتره اگه پولی که به بیفوما دادی خرج یک هافبک جوان میکردی خیلی بیشتر کارایی داشت ولی حالا که گرفتی خدا کنه جواب بده
ضمنا عمری را به هیچ وجه از دست نده و نیازمند را هم که میگیری بهتر از گندوز نیست

sam

چطور پس با سروش و فرشاد قرارداد بستی؟؟؟؟این حرفا نخ نما شده تو که ناموس و خانواده نداری اگه به چیزی اعتقاد داری خودت برو بعد نقل وانتقالات..مطمئن باش تا باشی هو میشی تو تمام بازی ها

سعید،
  1. جون مادرت با عالیشاه تمدید کن درویش. کاپیتان عالیشاه عشق ما هواداراس❤️
وحید

همه اینها پارسال نقشه بود و به کمک اربابت در وزارت ماموریت رو خوب انجام دادی

Saman

کارتال که حرفش وحی منزل نیست. اون هم یک انسانه و می‌تونه اشتباه کنه. اتفاقا ایشون بخاطر خارجی بودنش و آگاهی کمش نسبت به پرسپولیس و حواشی اطرافش بیشتر هم نیاز داره راهنمایی بشه. اینکه میگه عالیشاه یا گولسیانی بره ولی رفیعی و احمدزاده نره همین یعنی مسیر رو اشتباه رفته و این وظیفه بزرگ تر های تیم آقا افشین و آقا کریم هست که راهنماییش کنند

مهران محبوب

دمت گرم

آرش راد

اینکه امروز لیست خروجی اومد فعلا ریگی، مهری،صادقی،الکثیر قابل پیش بینی بود با آرزوی موفقیت برای هر ۴ نفر اما همه میدونیم اسم شکاری به هیچ وجه نمیتونه تو لیست کارتال باشه چون کارتال تو نیم فصل بودن تو فوتبال ما مطمئنا هیچی از شکاری ندید پس هوادار ساده فرض نکنید اگر بنا به جذب هافبک ایرانی باشه احمد نوراللهی، محمد قربانی ،آریا حسین نژاد خیلی بهتر از شکاری هستن یسری استعداد جوون مفت دارن از دست میرن کیسه داره رو هوا میزنه مثل زارع ، سحرخیزان ، غندی پور، کنارش برگشت بازیکنای خوب قدیمی خودمون مثل شهریار یا ترابی یا جذب قلی زاده اینا میشه جذب بازیکن البته تمدید با عالیشاه، گولسیانی،کنعانی، سلمانی

پرسپولیس یعنی عشق یعنی غیرت و مردانگی

یکی از خواسته زنوزی برای دادن ترابی به پرسپولیس دست کشیدن از شکایت بیرانوند چون میدونن محکوم و حتی با شکایت پرسپولیس به فیفا قهرمانی شون زیر سوال میره

متین

آقای درویش اگه واقعا تونستی ترابی نورالهی قلی زاده مغانلو و نیازمند رو به پرسپولیس بیاری اونوقت میشه گفت بازیکن گرفتی در غیر اینصورت کار خاصی نکردی

Perspolis The Great

ترابی وینگر چپ که اورونوف و بیفوما هستن ولی قلی زاده خوبه که بیاد چون وینگر راست تنها کاظمیان که معلوم نیست چی از اب دربیاد نورالهی اگه بیاد از الان قهرمانی سال اینده رو تبریک میگم مغانلو هم جای عیسی گزینه خیلی خوبیه نیازمند هم قطعا خوبه

مهدی

ترابی رو کوه پول نشسته با زنوزی عوضی، مغانلو بهتر هست، نوراللهی پسر پرسپولیسه قرارداد داره و یه اخلاقای خاص پول باشه نمیاد، قلیزاده صددرصده، نیازمند میترسه، همه اینارو گفتی ولی یه مشگل بزرگ سوسول داریم، سروش رفیعی شده گنده تیم کارتالم گول زده، چاپ کن

احمد پرسپولیسی

بشين تا درويش بره ترابي و قلي زاده و نورالهي را بگيره
درويش فقط خوب بلده دروغ بگه و بهانه بياره كه قرارداد داشتن و نميشد مذاكره كنيم