نقل و انتقالات پرسپولیس

دروازه‌بان جوان هوادار در یک قدمی پرسپولیس

پرسپولیس خواهان جذب دروازه‌بان جوان تیم هوادار است.

با جدایی احمد گوهری از پرسپولیس، سرخ‌پوشان تهران به دنبال جذب محمدرضا خالدآبادی دروازه‌بان جوان تیم هوادار هستند. 

روز گذشته ۲ نماینده پرسپولیس با حضور در باشگاه هوادار مذاکراتی برای جذب خالدآبادی انجام دادند. این باشگاه هم مبلغ درخواستی برای صدور رضایتنامه دروازه‌بان تیم ملی امید را به نمایندگان پرسپولیس اعلام کرد. 

قرار است مدیرعامل پرسپولیس نظر نهایی را درباره رقم رضایتنامه خالدآبادی اعلام کند تا در صورت موافقت پرسپولیس، در‌ازه‌بان جوان هوادار سرخ‌پوش شود. 

در این مورد علی طهماسبی، مدیر تیم هوادار گفت: «ما شرایط‌مان را به دو باشگاه پرسپولیس و استقلال اعلام کردیم و در روزهای اخیر استقلالی‌ها موافقت خودشان را برای پرداخت این مبلغ اعلام کردند. در ادامه باشگاه پرسپولیس هم به ما نامه زد و قرار است روز چهارشنبه(امروز) نماینده‌اش در باشگاه حاضر شود. آنچه مشخص است امروز تکلیف نهایی خالد‌آبادی مشخص می‌شود و تیم جدید او پرسپولیس یا استقلال خواهد بود.»

وی در پاسخ به این سوال که خود این دروازه‌بان تمایل دارد راهی کدام تیم شود؟ عنوان کرد: «قدر مسلم خالدآبادی به هر تیمی که شرایطش برای پیشرفت بهتر باشد خواهد رفت و هر دو باشگاه این شرایط را دارند.»

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
مجید همیشه قرمز

خواهشا الکی یکی رو بزرگ نکنید و چند میلیارد پول بیت المال رو به یکی مثل این بنده خدا بدید . همچین مالی نیست که اینهمه کش و قوس دارن میدن

Mey Sam

کیسه از جذب خالدآبادی انصراف داده ! درویش حواسش باشه سرمون کلاه نره دوبله حساب کنن ! هوادار هم حقیقی و شکوری رو گرفته و به خالدآبادی نیازی نداره دیگه ، میشه خیلی راحت تر و ارزون تر از قبل جذبش کرد

ناشناس

این باعث نشه عزت الهی رو تقدیم کیسه کنن ؟!!

Hadi.Gorgan

بعد این همه مذاکره میان باهاش یکساله میبندن بجای ۵سال