دایی به هیچ کس باج نمی دهد حتی نماینده مجلس !
مرجع خبری پرسپولیس : وکیل سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس از احتمال شکایت علی دایی از رئیس کمیته تربیت بدنی و جوانان و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس خبر داد.
عسگری پیش بین در مورد اظهارات سید جلال یحییزاده رئیس کمیته تربیت بدنی و جوانان و نماینده مردم تفت و میبد در مجلس درباره علی دایی گفت: یحییزاده مطالبی خلاف واقع و توهینآمیز را به موکلم نسبت داده است. این امر سبب شده تعداد کثیری از خانواده شهدا، جانبازان و رزمندگان در مقابل این اظهارات از موضع به حق دایی دفاع کنند.
وی ادامه داد: موکلم با حفظ حق طرح شکایت کیفری از طریق دادسرای ویژه روحانیت به اظهارات یحیی زاده مطالبی را عنوان کرده است.
وکیل سرمربی پرسپولیس عنوان کرد: یحیی زاده گفته در روز فتح خرمشهر علی دایی بدترین بداخلاقیها را کرده است.
یحیی زاده به دفاع از اعضای فدراسیون فوتبال پرداخت و گفت: دایی به جای جار و جنجال و هیاهو و حضور در دادگاه و طلب آنچه که برایش کاری انجام نداده بدهی ۲۳۰ میلیون تومانی مالیاتیاش را بدهد. ایشان همچنین اعلام کرده موکلم (علی دایی) مطرود و منفور مردم است و به موکلم توصیه کرده از شهدا، رزمندگان و جانبازان الگوی رفتاری بیاموزد.
پیش بین تاکید کرد: نظر موکلم این است که همگان میدانند علی دایی در روز فتح خرمشهر در مصاحبهاش با صدا و سیما و خبرنگاران بر خلاف ادعای یحییزاده مطالبی در مورد بزرگداشت و تکریم حماسه خرمشهر اظهار داشته است و تأکید کرده سرافرازی، آرامش و آسایش امروز را مدیون جانفشانی شهدا و جانبازان هستیم.
وکیل علی دایی یادآور شد: متأسفانه یحیی زاده در قامت وکیل مدافع فدراسیون فوتبال حقایق را وارونه جلوه داده است. جالب اینکه ایشان میدانند یکی از مباحث اختلافی در کمیته انضباطی بحث روشن شدن مسئول پرداخت مالیات است و معلوم نیست ایشان با کدام مجوز شرعی و قانونی به خود اجازه دادند اسم دایی قبل از صدور حکم کمیته انضباطی را به عنوان بدهکار مالیاتی بگوید. این در حالی است که دایی طی اظهار نامه مالیاتی که تقدیم حوزه مالیاتی شده صراحتا مبلغ قرارداد را به حوزه مالیاتی اعلام کرده و میزان مالیات آن را ۱۶۶ میلیون تومان عنوان کرده است.
پیش بین در ادامه گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: دایی در سال گذشته به عنوان مؤدی مورد تقدیر وزارت دارایی قرار گرفته است. یحییزاده بر اساس کدام سند و مدرک رقم ۲۳۰ میلیون تومان را احراز کرده و بر اساس کدام سند و مدرک بر ایشان محرز شده که دایی منفور و مطرود ملت است؟
وی تصریح کرد: همانطور که در جراید و سایتهای خبری عنوان شد شماری از خانواده شهدا، رزمندگان و جانبازان اردبیل در طوماری از موضع به حق دایی در برابر اظهارات یحیی زاده دفاع کردند. دایی نیز به تأسی از شهدا، ایثارگران و رزمندگان حق خود را مطالبه کرده و بهتر آن بود که یحیی زاده به جای پیشداوری منتظر صدور رأی از ناحیه کمیته انضباطی که تنها مرجع صلاحیتدار برای اختلافات ورزشی است میماند.
وکیل دایی گفت: موکلم معتقد است این گونه سخنان یحیی زاده که در دفاع از دوستان فدراسیونی ایشان است نوعی تبلیغات پیش از موعد انتخاباتی محسوب میشود.