مصاحبه ها

خوردبین: طارمی با ماندنش در پرسپولیس کار درستی کرد/ بازیکنان تا شروع لیگ صد درصد آماده می‌شوند

پرسپولیس نیوز :سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: طارمی با آمدنش کار درستی انجام می‌دهد و خود من هم دوست داشتم او پیش ما بماند.

محمود خوردبین در خصوص اردوی تیم پرسپولیس در اوکراین گفت: ما جای مناسبی هستیم و همه چیز اعم از زمین تمرین، غذا و امکانات برای برگزاری یک اردوی خوب فراهم است و مثل سال گذشته همه چیز اینجا در اختیار ماست.تمرینات مناسبی هم انجام می‌دهیم و روزی دو جلسه بازیکنان زیر نظر برانکو کار می‌کنند تا اینجا هم دو بازی تدارکاتی انجام دادیم.

وی ادامه داد: در بازی اول ۴ گل زدیم آن هم در حالی که حریف اوکراینی قدر و چغر بود. روز یکشنبه هم با آرسنال اوکراین بازی کردیم که تیم جوان و قلدری بودند. در این بازی ما چند موقعیت خوب از دست دادیم اما بازی خوبی انجام دادیم.

سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: برگزاری این بازی‌ها برای هماهنگی بازیکنان است و این بازی‌ها در این شرایط مهم خواهد بود. بازیکنان تا اینجا حدود ۷۰ درصد آماده هستند و تا شروع لیگ به صد در صد آمادگی خواهند رسید.

خوردبین در مورد بازگشت طارمی افزود:‌امیدوارم حضور او خیر باشد. به نظرم آمدن این بازیکن کار درستی بود. قرار است هرچه زودتر به اردو اضافه شود. من خودم به او گفتم بمان و دوست داشتم طارمی بماند. به نظرم حضور طارمی و منشا زوج خوبی برای ما خواهد بود هر چند که از علی علیپور هم نباید بی‌تفاوت گذشت. این ۳ نفر می‌توانند بازی‌های خوبی برای پرسپولیس انجام دهند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
پویا

مسلماً با آمدن طارمی خط حمله خوبیم خواهیم داشت فقط اگر منشا هم آدم حساب کنن بهش پاس بدن و باند بازی نکنند دقیقا منظورمون کمال، فرشاد و محسنه

مهدی

دقیقا موافقم
اگه همه همدل باشیم قهرمانی آسیا دور از دسترس نیست

۶تای قدیم یا جدید

من چون اعتقاد زیادی به برانکو دارم پس مطمعن هستم باند بازی نخاهد بود چون کسی جرات نداره