مصاحبه ها

خبیری: جام‌ها و قهرمانی نشان‌دهنده موفقیت است نه مصاحبه‌کردن‌ها

پرسپولیس نیوز: مشاور باشگاه پرسپولیس گفت: جام‌ها و قهرمانی‌ها نشان‌دهنده موفقیت مربی است نه مصاحبه کردن‌ها.

حسین خبیری مشاور باشگاه پرسپولیس درباره برتری ۳ بر یک پرسپولیس برابر پارس جنوبی جم گفت: خداراشکر با وجود تمام سختی‌ها و محرومیت‌هایی که داشتیم نیم‌فصل اول را با شرایط خوبی تمام کردیم. باید دست تک‌تک بجچه‌ها را بوسید. امروز دیدید ۵۰ درصد تیم متشکل از تیم امید و بازیکنانی بود که زیر ۲۳ سال سن داشتند.  این افتخاری برای پرسپولیس است که مربی باشخصیتی مثل برانکو دارد که می‌تواند با محرومیت و محدودیت موفقیت تیمی به دست بیاورد. در عین حال نباید از غیرت و تعصب بچه‌های تیم به راحتی گذشت، همه دیدیم که بازیکنان با چه سختی تمام وجودشان را برای پرسپولیس گذاشتند.

وی ادامه داد: در نیم‌فصل دوم با قدرت شروع می‌کنیم و تمام هدفمان این است که در قهرمانی هت‌تریک کنیم و سومین قهرمانی پیاپی را به دست آوریم. این پرسپولیس تا ابد در یادها می‌ماند.

مشاور باشگاه پرسپولیس گفت: اینکه هرکس به خودش اجازه بدهد در مورد تیم دیگری صحبت کند درست نیست. فوتبال یک رقابت دوستانه است که همه باید لذت ببرند و در کنار رقابت نباید رفاقت‌ در فوتبال از بین برود.  نباید به خودمان اجازه دهیم در مورد تیم دیگری صحبت کنیم و البته قانون هم به ما این اجازه را نمی‌دهد. اگر این روند ادامه داشته باشد حتما از مراجع قانونی فوتبال می‌خواهیم که رسیدگی کنند. تیمی هستیم که بیشترین ضرر را از برنامه‌ریزی و فشردگی بازی‌ها و اشتباهات داوری متضرر شدیم.

خبیری درباره عملکرد برانکو عنوان کرد:  برانکو  شخصیت و جسارت و  کارنامه فوق‌العاده‌ای دارد. جام‌ها و قهرمانی‌ها نشان‌دهنده موفقیت مربی است نه مصاحبه کردن‌ها. کارنامه برانکو مشخص است و ما خوشحالیم که از وجود چنین مربی بزرگی بهره می‌بریم. به اذعان همه پیشکسوتان فوتبال و بزرگان پرسپولیس عملکرد برانکو در این ۳ سال طوری بوده که غرور و افتخار را به پرسپولیس برگردانده و امیدوارم موفقیت او همچنان ادامه داشته باشد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
سعید

در بازی سپاهان داور ابتدا پنالتی پرسپولیس را نگرفت. یعنی ابتدا بر علیه پرسپولیس اشتباه کرد و بعد به نفع پرسپولیس اشتباه کنه اون موقع میگن داور به نفع پرسپولیس سوت زده.
در بازی استقلال و پدیده داور ابتدا به نفع استقلال تصمیم گرفت نه اشتباه و بازیکن استقلال را در دقیقه ۱۰ اخراج نکرد. و در دقایق پایانی به اشتباه گل استقلال را مردود اعلام کرد. تصمیم با اشتباه فرق میکند. اگر داور تشخیص داده دانشگر خطا کرده پس باید این بازیکن اخراج میشد. و در مورد گل داور تشخیص داد آفساید است پس اشتباه کرده. اشتباه با تصمیم نادرست فرق میکند.
کاش برخی ها آنقدر درک داشتند که تمام اشتباهات داوری در یک بازی را ببینند هم آن اشتباهاتی که به نفع است و هم آن اشتباهاتی که به ضرر یک تیم است. این استقلالی های عقده ای وقتی دستشان از جام دور است دنبال بی ارزش جلوه دادن قهرمانی هستند.
من هم میگم داور نباید اشتباه کند اگر داور اشتباه نمیکرد و برای پرسپولیس در بازی سپاهان در اواسط بازی پنالتی اعلام میکرد و داور اشتباه نمیکرد و بازیکن استقلال را در دقیقه ۱۰ اخراج میکرد اوضاع چطور پیش مرفت. چرا به این موضوع فکر نمیکنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اسد

حسادت به مربی چون برانکو، حسادت به این هم جسارت و از خود گذشتگی بازیکنان ، حسادت به انسجام مدیریتی و کارد فنی و حسادت به هواداران فهیم و با معرفت و پای کار ….

آریا

برانکو فراتر عشق است , ولی از مدیریت می خواهیم تا برانکو تا ابد برای پرسپولیس باشد , فقط پرسپولیس.

حسن

گوچی بر خلاف طارمی از توپ مرده گل میسازه و ضمنا هوادارا طارمی رو نمیخان . پس گوچی بهتره. پورعلی گنجی و حق وردی و دلفی و تمدید با بشار.

ششلول

این حرف بیرانوند را کاملاً قبول دارم که صحبتهای رحمتی در مورد حمایت داوران از پرسپولیس توهین به شعور هواداران استقلالی است. او می خواهد ضعفهای تیم خودشان را پشت این حرفها قایم کند. در همین بازی دیروز، گل چهارم ما را خطا گرفتند و مدافع حریف را هم اخراج نکردند تا تفاضل گل ما بهتر نشود. سه سال پیش هم قهرمانی را به خاطر تفاضل گل از دست دادیم.