مصاحبه ها

خبیری: بحثی درباره برکناری درویش مطرح نشد

جلسه اعضای هیات مدیره باشگاه پرسپولیس امروز برگزار شد.

حسین خبیری عضو هیات مدیره پرسپولیس که زودتر از دیگر اعضا جلسه امروز را ترک کرد در واکنش به شایعاتی که درباره بحث برکناری رضا درویش همانند همتایش در استقلال شکل گرفته گفت: جلسه خوبی بود و درباره مسائل مختلف باشگاه و تیم در ادامه مسیر بحث و صحبت شد.

وی ادامه داد: درباره بحثی که می‌گویید هیچ صحبتی صورت نگرفته و اصلا لزومی هم به انجام این بحث نیست. پرسپولیس در صدر جدول حضور دارد و امور باشگاه هم در حال انجام است. همه اعضا در تیم مدیریتی هم در تلاش برای موفقیت آن هستند و در چنین شرایطی چرا باید چنین بحث‌هایی شکل گیرد. مسلما آقای درویش با قدرت به کار تا دستیابی به اهداف باشگاه ادامه خواهند داد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
1 دیدگاه
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
محمدچوبند

اقای درویش تا اینجای کار از حمایت هواداران برخوردار بوده و لزومی ندارد برکنار بشه . مگر اینکه ارامش پرسپولیس برای بعضی ها دلخوری ایحاد کرده و دنبال ایحاد حاشیه برای ما باشند .