مصاحبه ها

خبر خوش مرجع خبری ، خلیلی مقابل ابومسلم

شنبه 26 بهمن(15:16) 

مرجع خبری پرسپولیس : پزشک پرسپوليس: خليلي مي تواند برابر ابومسلم بازي کند

پزشک تيم فوتبال پرسپوليس، گفت: محسن خليلي هم اکنون در شرايط مسابقه قرار گرفته است و از بازي بعد مقابل ابومسلم مي تواند براي تيم به ميدان برود.

فريد زرينه” در گفت و گو با مرجع خبری اظهار داشت: با توجه به حساسيت و فشار بالاي بازي شهرآورد، به ميدان رفتن

 خليلي در اين ديدار ريسک بزرگي بود و امکان بازگشت مصدوميت وي افزايش مي يافت .به همين دليل از حضور وي در بازي روز گذشته ممانعت شد و اين بازيکن مي تواند از بازي بعد با صلاحديد کادر فني به ميدان برود.
زرينه درخصوص مصدوميت منصوري در بازي روز گذشته، يادآور شد: عضله ران منصوري پاره و دچار خونريزي شده است.همه تلاشمان اين است که با رفع مصدوميت منصوري اين بازيکن را براي ديدار با ابومسلم آماده کنيم.
زرينه در پايان در رابطه با وضعيت مصدوميت باقري ها نيز گفت: باقري ها مي تواند از فردا به تمرينات تيم اضافه شود اما، بدون شک اين بازيکن به ديدار با ابومسلم نخواهد رسيد.

 

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها