لیگ قهرمانان آسیا

خبر خوب برای برانکو/ حضور بهترین مهاجم لیگ قطر مقابل پرسپولیس در هاله‌ای از ابهام

پرسپولیس نیوز :در حالی که تنها دو روز به زمان برگزاری دیدار برگشت لخویا برابر پرسپولیس باقی مانده وضعیت مهاجم سرشناس تیم قطری در هاله‌ای از ابهام است.
لخویا در یکی از حساس‌ترین بازی‌های دور برگشت یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا، سه‌شنبه در ورزشگاه خانگی خود از تیم فوتبال پرسپولیس پذیرایی خواهد کرد.

یکی از تاثیرگذارترین و کلیدی‌ترین بازیکنان لخویا که حضور او برای دیدار حساس سه‌شنبه شب در هاله‌ای از ابهام قرار دارد، یوسف العربی بهترین گلزن لیگ ستارگان قطر است که بازی رفت را به خاطر آسیب دیدگی از دست داد.
روزنامه الرای قطر یوسف العربی را علامت سوال بزرگ لخویا قبل از دیدار برابر تیم فوتبال پرسپولیس دانست و نوشت که هنوز وضعیت این بازیکن مشخص نشده است.
در گزارش الرای آمده است که کادر فنی لخویا دوست ندارد که درباره العربی ریسک کند، چرا که هنوز آسیب دیدگی او بهتر نشده و ممکن است که در صورت بازی کردن برابر پرسپولیس وضعیتش بدتر شود و زمان بیشتری دور از میادین باشد.
اما عبدالله المعز در تمرینات شرکت کرد و می‌تواند در دیدار برگشت به میدان رود.
در تمرین شب شنبه‌ی لخویا، همه اعضای و مدیران این باشگاه قطری شرکت کردند تا روحیه بازیکنان را برای دیدار برگشت بالا برند.
دیدار رفت دو تیم در ورزشگاه آزادی با تساوی بدون گل به پایان رسید.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
امیر

هرکی میخواد باشه باشه ما پرسپولیسیم. از هیچی ترس نداریم شکستشون میدیم.

66 عمو حسن 66

دوستان خواهش میکنم ازتون بیشتر تفکر کنید ( شما هوادار ارتش سرخ هستید) نباید بخاطر حضور یا عدم حضور یک بازیکن انقد نگران یا شاد باشید. همه تیمای غرب اسیا از طوفان سرخ در حذر هستن . یک پای فینال شیر سرخ ایران . جام باشگاه های دنیا مارو صدا میزنه…………..

Deniz9

به نظرم بچه ها نباید بذارن به ضرباتِ پنالتی کشیده بشه,,, اگه این مهاجم حاضر شد قشنگ آنالیزش کنید حالا به امیدِ خدا نمیرسه☺☺ اگرم رسید حاجی مهارش می کنه✌✌

پرسپولیس و بس

امیدوارم منطقی بازی کنند و اول فکر گل نخوردن باشند . به امید برد و صعود انشالله

محمد

با این وضع اگه برسه هم نمیتونه نمایش همیشگی رو داشته باشه ، آخ جون ، خدا میزاره تو کاسه شما عربا ، خدا آه من و تمام اونهایی که میخواستن بیان استادیوم ولی نشد رو از شما میگیره