حواشی

حواشی مسابقه پرسپولیس – پیکان

مرجع خبری پرسپولیس : هواداران تيم فوتبال پرسپوليس تهران در حاشيه بازي امروز مقابل پيكان عليه افشين قطبي سرمربي تيم ملي شعار دادند و احمدزاده مربی پیکان را محکوم به انجام ضدفوتبال کردند.


* حدود هزار هوادار پرسپوليسي كه در ورزشگاه حضور دارند در بدو ورودشان بشدت عليه افشين قطبي شعار دادند.

* همچنين هواداران پرسپوليس با آتش زدن يكي از روزنامه‌هاي ورزشي عملكرد اين رسانه را زير سؤال بردند و بر عليه او شعارهايي دادند. هواداران معتقد بودند كه روزنامه خبرورزشي به دنبال به هم زدن آرامش پرسپوليس و مسئولانش است.

* از دقيقه 25 بازي به دستور دايي بازيكنان ذخيره در پشت دروازه به گرم كردن پرداختند.

*‌محمد پروين پس از اتفاقات چند وقت اخير در بازي امروز پرسپوليس و پيكان قزوين با لباس شخصي حضور پيدا كرد و با بازيكنان و علي دايي به گفت‌وگو پرداخت.

* در بين دو نيمه تعدادي از مسئولان پرسپوليس در ورزشگاه حضور پيدا كردند.

 

* برخی تماشاگران طرفدار تیم فوتبال پرسپولیس تیم احمدزاده را متهم به ارائه ضد فوتبال کردند.

 

* یکی از نکات حاشیه ای این دیدار دریافت دو کارت زرد توسط مهدی تاجیک بازیکن تیم فوتبال پیکان بود که البته اخراج نشد و رسول فروغی اجازه داد این بازیکن در زمین حضور داشته باشد!

 

* در دقيقه 25 مجتبي زارعي به دليل عملكرد ضعيفش جاي خود را در زمين مسابقه به كريم باقري داد.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها