حواشی

حاشیه های نشست خبری: لبخند‌های دنیزلی و عذرخواهی سرمربی پرسپولیس

مرجع خبری پرسپولیس : نشست مطبوعاتی مصطفی دنیزلی ظهر امروز در ورزشگاه درفشی فر برگزار شد و با حاشیه‌های زیر همراه بود.

* این نشست ساعت 12:45 با صحبت‌های مدیر رسانه‌ای باشگاه پرسپولیس که گفت فقط نیم ساعت وقت برای گفت و گو با دنیزلی است آغاز شد. در این نشست هر خبرنگار فقط باید یک سؤال می‌پرسید اما این اتفاق نیفتاد و هر خبرنگار 2 یا 3 سؤال از دنیزلی پرسید.

* لبخند‌های دنیزلی در هر سؤال در نوع خود جالب بود مخصوصا وقتی که در مورد 4 شکست پرسپولیس در 4 دربی گذشته از او سؤال شد که دنیزلی گفت در بازی بعدی نتیجه دربی‌های قبلی تکرار نخواهد شد.

* حدود 40 خبرنگار و عکاس این نشست را تحت پوشش قرار دادند. 

* این نشست در سالن ورزشی درفشی فر برگزار شد که امکانات مناسبی از سوی روابط عمومی باشگاه برای خبرنگاران در نظر گرفته شده بود.

* در پایان نشست برخی دوربین‌های تلویزیونی سعی کردند با دنیزلی گفت و گوی اختصاصی انجام دهند اما او به دلیل اینکه قصد داشت زودتر به هتل المپیک برود تا ناهار خود را همراه بازیکنان بخورد خیلی کوتاه صحبت و سپس از خبرنگاران تصویری عذرخواهی کرد.

* دنیزلی با دیدن “شیرینی” مدیر اجرایی باشگاه پرسپولیس که یکی از اقوامش فوت کرده در حاشیه نشست به او تسلیت گفت. 

 

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها