
جدایی پولادی هنوز قطعی نیست/ خداحافظی پرسپولیس با معدنچی، کلاه کج و نقیزاده
پرسپولیس نیوز : جدایی مهرزاد معدنچی، عادل کلاه کج، میثم نقی زاده و افشین اسماعیل زاده از پرسپولیس قطعی شد.
۴بازیکن تیم فوتبال پرسپولیس که با این تیم قرارداد دارند اما از سوی کادر فنی جدید با نظر مساعد برای بازی در این تیم روبرو نشده اند، از سوی مسئولان باشگاه برای انجام تسویه حساب و دریافت رضایتنامه به باشگاه فراخوانده شدند.
مهرزاد معدنچی، عادل کلاه کج، میثم نقی زاده و افشین اسماعیل زاده ۴ بازیکنی هستند که از سوی باشگاه برای تسویه حساب دعوت شده اند. با این حساب باید گفت این ۴ بازیکن طی روزهای آینده به طور قطعی از پرسپولیس جدا می شوند. هرچند این احتمال وجود دارد که اگر کادر فنی نتوانست بازیکنان مورد نظر خود را جلب کند، میثم نقی زاده برای سرخپوشان بازی کند.
** جدایی پولادی قطعی نیست
مسئولان پرسپولیس همچنان به دنبال تمدید قرارداد مهرداد پولادی هستند. پولادی یکی از بازیکنانی است که گفته می شود از چند تیم داخلی و خارجی از جمله سپاهان پیشنهاد دارد اما باشگاه پرسپولیس اعلام کرد جدایی او از این تیم قطعی نشده است.