فوتبال ایران

توهین بی‌سابقه رسانه کره‌ای به سرمربی تیم ایران/«شکلک‌بازی» کی‌روش شروع شد!

یک رسانه کره‌ای با انتشار مطلبی تحلیلی در مورد رفتارهای کارلوس کی‌روش، توهین بی‌سابقه‌ای به سرمربی تیم فوتبال ایران انجام داد.

به نقل از سایت SPORT CHOSUN این رسانه کره‌ای با انتشار مطلبی بلندبالا نسبت به رفتارهای کارلوس کی‌روش توهین بی‌سابقه‌ای را به سرمربی تیم ملی ایران انجام داد.

وی در سرتیتر مطلب خود نوشت: برای سرمربی تیم ملی ایران اسم مستعار روباه را باید انتخاب کرد!

نویسنده این گزارش به اتفاقات چهار سال قبل پرداخت و عنوان کرد: تیم ملی فوتبال ایران بازی سرنوشت‌سازی در مسابقات مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ مقابل کره جنوبی داشت و کی‌روش در بدو ورود به خاک کره، جنگ روانی را علیه سرمربی سابق تیم ملی کره و فعلی هیوندای به راه انداخت. او عکس (چوی) را به صورت نفرت‌آمیز در اتاق‌های بازیکنان تیم ملی ایران نصب کرد و در حالی که به پیروزی در آن مسابقه نیاز داشت، سرمربی کره را به مضحکه گرفت و حتی از وی خواست که عذرخواهی کند.

در ادامه این گزارش آمده است؛ کی‌روش جنگ روانی را تا دقایق آخر ادامه داد، به شکلی که نیمکت دو تیم به مسابقه کشتی انفرادی تبدیل شده بود و سرمربی پرتغالی با همین ترفند، ایران را به جام جهانی برد و برنده جنگ روانی شد چون آنها (ایرانی‌ها) می‌خواستند که پیروز شوند. این سایت کره‌ای نوشت؛ پس از چهار سال دوباره کی‌روش به کره جنوبی بازگشته و این‌بار او در بدو ورودش به فرودگاه اینچئون اقدام به ستایش و تعریف و تمجید از فوتبال کره جنوبی پرداخت و حتی در مصاحبه خود اعتراف کرد که فرصت خوبی دارد که از فوتبال کره جنوبی نکاتی را برای ایران بیاموزد، چون کره امکانات خوبی دارد و یکی از قوی‌ترین تیم‌های آسیا است. کی‌روش ادامه داد: که این فرصت خوبی برای ایرانی‌ها است که از کره‌ای یاد بگیرند و فوتبالشان را توسعه دهند و او حتی مدعی شد که برای پارک‌جی‌سونگ ستاره بی‌چون و چرای تیم ملی کره که در منچستر یونایتد که شاگرد کی‌روش بود، احترام خاصی قائل است، اما او در پایان عنوان کرد که می‌خواهد تیم ملی ایران را بی‌شکست به جام جهانی بفرستد.

نویسنده این مطلب در ادامه نوشت؛ این اظهارات کی‌روش در شرایطی کاملاً عادی بیان شد، اما ظاهراً او جنگ روانی‌اش را پشت پرده نگه داشته بود و نکته عجیب در نوشته این خبرنگار کره‌ای توهین علنی به سرمربی تیم ملی ایران است، او نوشت؛ کی‌روش شکلک‌بازی‌اش را آغاز کرده و سرمربی ایران را میمون خطاب کرد، در حالی که در تیتر این مطلب، کی‌روش یک روباه خطاب شده بود.

او در ادامه انتقاداتش از کی‌روش نوشت؛ تیم ملی و سرمربی‌اش در حالی که هتل خوبی را در سئول در اختیار دارند این بار ایراد را از زمین اینچئون آغاز کردند و سرمربی ایران همیشه سعی به آغاز جنگ روانی دارد و معمولاً لیست نهایی ۲۴ نفره‌اش را اعلام نمی‌کند و یا اینکه آن را به تأخیر می‌اندازد. او مرتب به امکانات کره‌ای ایراد می‌گیرد و به همین علت شایعه تغییر محل تمرین را هم به راه انداخته است.

در پایان این گزارش آمده، کی‌روش سعی دارد با مسائل حاشیه‌ای کره‌ جنوبی را پس بزند و ازبکستان را به این شکل به سمت جام جهانی هدایت کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
ايالات متحد لرستان

زنده باد ایران زندباد تمام فارسی زبانهای جهان من افغانیم ولی عاشق ایرانم زنده باد کی روش زنده باد سامان قدوس که با نطر کی روش به تیّم ملی اومده امیدوارم از گروه خودمون هم سعود کنیم آمین

خورشید

واقعا روباه برازنده کیروش هست.

shman

آخ دمشون گرم که چه زود اورا شناخته اند

محمدحسین پوراحمد

حقتونه کره شمالی یه بمب اتمی بندازه رو سرتون
بدبخت های خرافاتی
عقب افتاده ترین کشور مدرن دنیا کره جنوبیه
هر چی هم پیشرفت کردن هنوز نفهم موندن و در برابر فهمیدن مقاومت میکنن
وقتی که مربی قبلیتون میگفت من دوست دارم ایران صعود نکنه و ازبکستان صعود کنه باید فکر عواقبش هم می بود
الان هم مثل آدمیزاد یه زمین چمن استاندارد بدید اینقدر ناجوانمردانه دنبال پیروزی نباشید

پرسپولیس من

بمب اتمی رو خوب اومدی. ما هم میتونیم بگیم ژاپن و کره جنوبی مستعمره آمریکان.خخخ