نقل و انتقالات پرسپولیس

توافق پرسپولیس با آقای گل لیگ برتر چرا به هم خورد؟/ پای وزارت ورزش به نقل و انتقالات سرخ‌ها باز شد

پرسپولیس در حالی که با منشا توافق کرده بود اما این بازیکن در مس رفسنجان ماندنی شد.

شنیدیم تا قبل توقف کامل یارگیری باشگاه پرسپولیس، توافق سرخ‌ها با گادوین منشا رسما نهایی شده بود و رقم این قرارداد هم ۳۴۰ هزار یورو بود. نکته جالب اینجا بود که باشگاه مس‌رفسنجان اصلا با این بازیکن وارد مذاکره برای تمدید نشده بود اما وقتی فهمید پرسپولیس خواستار جذب منشا شده سراغش رفت.

در این میان و با توقف یارگیری باشگاه پرسپولیس، سرخ‌ها چند روزی اصلا با منشا تماس نگرفتند و همین مساله باعث شد او با مس وارد مذاکره شود و با آنها توافق کند. هنوز کسی در باشگاه نگفته که چه شد چند روز هیچ‌اقدامی برای جذب نفرات موردنظر انجام ندادند.

برخی این شایعه را مطرح کرده‌اند که وزارت به‌خاطر جلوگیری از حاشیه‌های نقل‌وانتقالاتی از باشگاه پرسپولیس خواسته تا در راه یارگیری متوقف شوند اما این موضوع از سوی هیچ‌کس در باشگاه و وزارت ورزش مورد تایید قرار نگرفته است.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
12 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
azarakhsh

متاسفانه تاس گسترده تر شده از حالت مثلثی در اومده و به شش ضلعی شایدم هشت ضلعی تبدیل شده حتی مس هم دستشو تو دست کثیف اونا گذاشته،اینها همه برنامه ریزی شده هستش تا نذارن حق به حقدار برسه،اما اگه مدیری مثل شکوری الان سمت داشت مطمئنا با جنگیدن و افشاگری کارشو انجام میداد مشکل اصلی از داخل باشگاهه،هوادار خواهشا یا علی بگو خودی نشون بده،یاعلی.

علی _ پرسپولیس عشق بی انتها

تهرانی هایی که نزدیک باشگاهید، غیرت به خرج بدید خواهشا،
برید باشگاه رو تو سرشون خراب کنید،
تهرانی های عزیزی که نزدیک وزارت ورزش هستید، خواهشا تجمع کنید، تنها اینطوری میشه حق پرسپولیس را از این فوتبال کثیف گرفت.
آقای ادمین ممنون ❤

محمد

تنها راهی که میتونه جلوی این ظلم آشکار و بی عدالتی نسبت به پرسپولیس رو بگیره تجمع و اعتراض جلوی وزارت ورزش هستش و از طرف دیگه هوادارهای شهرستانی باید برن دفتر نماینده های مجلس شهرشون و نسبت به عملکرد حمید سجادی وزیر ورزش اعتراض کنن تا استیضاح بشه

Perspolis The Great

خدا لعنت کنه آدم ناحسابی رو
ایشالله آه دل این مردم دامن خودش و خانوادش رو میگیره

علیرضا

وزیر هرزه ی آشغال
چقدر تو بیشرف و عوضی و نامرد هستی درست مثل خیلی از کیسه کشا !
از روزی که اومدی میدونستم چه شخصیت لجنی داری خیلی خوب دم تکون دادی واسه کیسه کشای لجن و مشخص بود اومدی که به حقارت و عقده هاشون پایان بدی ….
فقط و فقط باید تجمع کنیم این آشغال کثیف رو سنگ روی یخ کنیم هیچ راه دیگه ای نیست

علی

وزیر استقلالی نمی‌خوایم

ایمان

پرسپولیس امسال دوازده بازیکن از دست داده و‌چطور پرطرفدارترین تیم آسیا نتونه بازیکن مهاجم بگیره هوادار بپاخیز

1010364

سجادی استقلالی بی وجدان باید هر چه زودتر استیضاح بشه باید تجمع بشه و علیه سجادی شعار استیضاح داد

مسعود

بدون هیچ شک و تردیدی اون وزیر پفیوز آبی جلو نقل و انتقالات پرسپولیس رو گرفته اینو دیگه همه هوادارا میدونن حتی هوادارای کیسه کش !!

مسی

اگه تیم خصوصی بود وزارت ورزش چنین دخالتهای بیجایی نمیتونست بکنه ، کیسه عرضه داره باید جوانمردانه بجنگه ، چطور وقتی کیسه فرت و فرت میلیاردی ستاره خرید جلوشو نگرفتن ، وزارت استقلالی همینه . جای گرشاسبی و صدری خالیه که در برابر وزارت وایسه و ضمنا پول وارد باشگاه کنه و بازیکنان یحیی رو جذب کنه ، سجادی سایپایی ، درویش سایپایی ، محمدی سابقه سایپایی ، همه جا باند خودشون رو میارن سرکار

عجیب اما واقعی.

صدری؟ واقعا صدری چکار کرد؟ هیچ! فقط بازیکنانی که قرارداد داشتند رو دوباره قرارداد بالاتر بست ولی هیچکاری نکرد بجز پول قرض کردن…صدری اگر خوب بود الان اینهمه مشکل نداشتیم و حتی بخاطر اینکه توسط سجادی تایید بشه تا مدتها جذب اسپانسر و کارگذار رو طول داد و آخرش هم قرار بود یه مقداری پول به تیم تزریق کنه که اونم استعفا داد و دست تیمو توی پوست گردو گذاشت. و در مورد خصوصی هم فرقی نداره و بهش پیشنهاد یا وعده میدن و مدیر عامل اونوری غش میکنه . تنها راهش جادیی سیاست از ورزش یا حداقل عدم دخالت سیاسیون در فوتباله.

پرسپولیس من

به علاوه محسن خلیلی سایپایی که مدیر آکادمی پرسپولیس شده