اخبار باشگاه

تعیین تکلیف نهایی تا پایان شهریورماه؛ بررسی راهکارهای واگذاری سرخابی‌ها در کمیته‌ای به سرپرستی وزارت ورزش

پرسپولیس نیوز : کمیته‌ای به سرپرستی وزارت ورزش و جوانان تشکیل خواهد شد تا راهکارهای واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال را طی سه ماه آینده بررسی کند و بر اساس تا پایان شهریورماه امسال تعیین تکلیف شود.

محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان هفته گذشته نشستی با کمیسیون سیاسی دولت داشت. در این نشست ضمن بررسی تبعات واگذاری دو تیم پرسپولیس و استقلال بر این موضوع تاکید شد که تیم های وابسته به دولت باید تا پایان امسال از طریق مزایده به بخش خصوصی واگذار شوند.

در همین نشست مصوب شد که کمیته‌ای به سرپرستی وزارت ورزش و جوانان تشکیل شود تا طی 3 ماه آینده راهکارهای مختلف واگذاری را بررسی کنند و تا پایان شهریور 93 تعیین تکلیف شود. در نهایت اینک این دو  تیم از طریق سازمان‌های ذیربط که زیر نظر وزارت امور اقتصادی و دارایی هستند، واگذار شوند.

محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان در این رابطه تاکید کرده که 5 ماه فرصت داریم تا این تیم‎ها را واگذار کنیم. طبیعتا برای این 5 ماه وزارت ورزش و جوانان نباید هزینه‌ای کند اما این به آن معنا نیست که با بازیکنان قرارداد بسته نشود؛  به هر حال تیم‌هایی در اختیار وزارت هستند و باید به تناسب آن از شروع لیگ که از مرداد ماه است دولت هزینه‌ها را با توجه به قوانین و مقررات پرداخت کند ولی این طور نیست که شاهد قراردادهای میلیاردی باشیم.
 

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها