بانوان

تساوی بانوان پرسپولیس در اولین هفته لیگ برتر +عکس

تیم پرسپولیس در اولین فصل حضورش در لیگ برتر به اولین تساوی این مسابقات دست پیدا کرد.

یکی از مهمترین دیدارهای هفته اول لیگ برتر زنان بین دو تیم ایستا البرز و پرسپولیس برگزار شد.

ایستا که امسال از استان کردستان به البرز منتقل شده و هدایتش بر عهده نیلوفر اردلان است، یارگیری خوبی در نقل و انتقالات داشته است. در سمت مقابل، پرسپولیس تیمی است که به تازگی به لیگ برتر صعود کرده و به دلیل تغییر کادرفنی دیر برای فصل جدید بسته شده است.

بازی دو تیم شرایطی پایاپای داشت و در نهایت به تقسیم امتیازات انجامید. مریم آزمون سرمربی پرسپولیس پیش از بازی گفته بود که این فصل هیچ قول خاصی نمی‌دهد و بازی به بازی پیش خواهد رفت.

فعلا ایستا و پرسپولیس هر کدام با یک امتیاز خود را برای هفته دوم آماده می‌کنند؛ جایی که شاگردان مریم آزمون میزبان فرا ایساتیس فارس خواهند بود و تیم البرزی تحت هدایت نیلوفر اردلان هم با پالایشگاه ایلام دیدار می‌کند. لیک برتر بانوان ۱۰ تیم دارد و هر هفته ۵ مسابقه انجام می‌شود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
3 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
فرخ پرسپولیسی / تهران

دختران پرسپولیس شایسته ی بهترین ها هستند. به امید قهرمانی …

کیوت

مریم آزمون در تیم ملی موفق نبوده اینجا هم بازی اول نتونست ببره

سسس

درودبردختران سرزمینم وتیم خوب پرسپولیس درگروه بانوان