null

 

اخبار تمرینات

ترابی به تمرینات گروهی برگشت، نادری نزدیک شد

مهدی ترابی امروز به تمرینات گروهی برگشت و در تمام بخش‌ها همبازیان خود را همراهی کرد .

محمد نادری هم امروز در بخش‌هایی از تمرینات گروهی حاضر شد. تمرین امروز از ساعت ۱۸ و ۳۰ دقیقه آغاز گردید. قبل از آن تعدادی از بازیکنان که زودتر در زمین حاضر شده بودند با تنیس فوتبال خود را گرم کردند.

با سوت یحیی و آغاز مرحله اصلی تمرین بازیکنان ابتدا برای ده دقیقه شنونده صحبت‌ها و تذکرات سرمربی بودند. پس از آن بازیکنان دو گروه شدند. نفرات ترکیب اصلی بازی با نساجی، زیر نظر بدنسازی برنامه‌های ریکاوری انجام دادند و پس از آن، آقا وسط و کشش داشتند و سپس راهی رختکن شدند.

دیگر نفرات ولی روال عادی تمرینات را انجام دادند که پاسکاری ترکیبی، حفظ توپ، فوتبال هدفمند و تحت فشار در نیمی از زمین، شامل آن می‌شد. امروز همچنین مهدی ترابی به تمرینات گروهی ملحق شد و در تمام مراحل حاضر بود.

محمد نادری هم در تمرینات گروهی حاضر بود اما در بخش‌هایی هم جدا شد و تمرینات اختصاصی خود را زیر نظر بدنساز انجام داد.

اشتراک
مطلع شدن
guest
5 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
غفاری

سلام. کیا کلا به دستور یک زن یک دفعه یک شهرستان شد که قبلا بخشی از قائمشهر بوده نه بابل!

پرسپولیس

بشار و ترابی و اوساگونا و کمال و شجاع و… و کلا شاکله تیم باید قرارداشان تمدید شود.

پرسپولیس

واقعا یه مسئله مهمه اکثر تیم های لیگ. برتر و لیگ یک استقلالی اند

پرسپولیس

به نظرم جای بررسی داره، کمیته فنی فدارسیون حدود ۲۰ سال است که محصص و دارو دسته استقلالی اش اونجا هستن….
اکثرا استقلالی ها هستن

پرسپولیس

سکوی قهرمانی رو با ال ای دی طراحی و بسازید که رقص نور داشته باشه