اخبار بازیکناناخبار باشگاه

بیانیه باشگاه پرسپولیس درپی اعلام حکم محرومیت عیسی آل‌کثیر

در پی صدور حکم عجیب و شوکه کننده کنفدراسیون فوتبال آسیا در مورد محرومیت عیسی آل‌کثیر، مهاجم تیم پرسپولیس در آستانه دیدار حساس این تیم در نیمه نهایی لیگ قهرمانان آسیا مقابل النصر عربستان، باشگاه پرسپولیس بیانیه ای به شرح زیر صادر کرد:

آنچه که در آستانه بازی مهم و سرنوشت ساز نماینده ایران در لیگ قهرمانان آسیا رخ داده، مصداق کامل تصمیم‌گیری عجولانه و بدون بررسی دقیق در فوتبال آسیا به شمار می‌رود.

محرومیت عیسی آل‌کثیر در فاصله چند ساعت مانده به بازی نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان، تصمیمی بسیار غیرمنطقی و ناعادلانه از سوی کنفدراسیون فوتبال آسیا به شمار می‌رود.

در این زمینه باشگاه پرسپولیس در پی درخواست AFC مبنی بر ارائه توضیح بابت شادی گل عیسی آل‌کثیر بعد از گلزنی مقابل نماینده ازبکستان، طی لایحه ای مفصل کلیه موارد مربوط به این نحوه شادی را با جزئیات بیان کرد و مستندات لازم در این زمینه شامل عکس‌ها و ویدئوهای مربوط به شادی گل‌های سال‌های قبل این بازیکن و حتی تصاویر مربوط به برادرزاده عیسی آل‌کثیر را که این بازیکن شادی گل خود را همیشه تقدیم او کرده است، را نیز ضمیمه لایحه دفاعیه خود کرد تا ثابت کند که شادی گل این بازیکن به هیچ وجه ارتباطی با مسائل نژادپرستانه نداشته و مسبوق به سابقه بوده است.

اما در حالی که انتظار می‌رفت کنفدراسیون فوتبال آسیا به عنوان عالی ترین مرجع فوتبال در قاره آسیا با بررسی دقیق موضوع و با در نظر گرفتن همه جوانب، را‌یی عادلانه و مبتنی بر واقعیت اتخاذ کند، کمیته انضباطی این کنفدراسیون بدون توجه به دلایل و مستندات باشگاه پرسپولیس، در اقدامی شتاب زده حکم به محرومیت بازیکن ارزنده تیم پرسپولیس صادر کرد که قطعا با هیچ معیاری مورد قبول جامعه فوتبال، باشگاه پرسپولیس و هواداران آن نمی‌باشد.

در این زمینه باشگاه پرسپولیس بدون اتلاف وقت اعتراض خود به این رای را همراه با مستندات کامل ارائه کرده و خواستار اجرای عدالت در مورد بازیکن ارزشمند تیم پرسپولیس است و تا آخرین لحظه نیز پیگیر احقاق حق تیم پرسپولیس و هواداران میلیونی‌اش خواهد بود.

این اتفاق با همه ابعاد ناخوشایندی که دارد، قطعا در عزم و اراده تیم بزرگ پرسپولیس و کادر فنی بادرایت و بازیکنان غیرتمند آن خدشه ای وارد نخواهد کرد و برعکس، باعث بالارفتن انگیزه تیم در راه نبرد با نماینده عربستان خواهد بود.

همه اعضای باشگاه و هواداران میلیونی پرسپولیس، یکدل و یکصدا در کنار بازیکنان و کادرفنی هستیم و حامی عیسی آل‌کثیر عزیز.

تمامی اقدامات قانونی برای برطرف کردن محرومیت ناشی از این حکم انجام خواهد شد و باشگاه به‌طور کامل پیگیر به سر‌انجام رسیدن این پرونده خواهد بود. ضمن اینکه پاداش ویژه‌ای نیز برای برد تیم در بازی امروز مقابل النصر از سوی هیات مدیره باشگاه در نظر گرفته شده است که کمترین تقدیر از غیرتمندی بازیکنان و کادرفنی تیم بزرگ پرسپولیس به شمار می رود.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
9 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
پوکر ۴۴۴۴۴۶۶۶۶۶۶

ما انسانیم خدا رو داریم برای پدرمم دعا کنید چند تا کلهبردار گرفتارش کردن زندان به دعای دل سرختون نیاز داریم مرسی تبریک به همه توی کامنت قبلی نوشتم میبریم ، یاشاسین وطنیمیز

رها

یعنی اون کثافتهایی که از داخل امضا جمع کردن و فرستادن فکر کردن با اینکارها تیم اونها بزرگ مبشه و یا با این کار پرسپولیس کوچیک میشه….امشب چطور میخوابند؟؟؟

پوکر ۴۴۴۴۴۶۶۶۶۶۶

لجنهای ضد بشری و دشمن کشور عزیزمون به کوری چشمتون قهرمان میشیم

فقط پرسپولیس

از این به بعد اگه ازتون پرسیدن وطن فروشی چه رنگیه بگید آبیه.. این محرومیت مبارک حرومزاده های کیسه کش وطن فروش بی غیرت

محمد

متاسفانه از چند روز قبل از داخل کشور سیگنالهای های زیادی از سوی رقبای پرسپولیس به سایت AFC میدادند که عمل ال کثیر مصداق نژاد پرستی است .
شکی نیست که عیسی ال کثیر هیچ نیت سوئی نداشته است
ای کاش ال کثیر طی روزهای گذشته یه متن به زبان انگلیسی در صفحه شخصی اش میزاشت و آنجا با گذاشتن یکی دو تا ویدئو از بازیهای قبلی خود توضیح میداد که منظورش از ان حرکت چه بوده.
احتمال میدهم توضیحات باشگاه و اعتراض و مدارک خیلی دیر فرستاده شده که در حکم تاثیر نداشته است

درسته باشگاه النصر شکایت کرده و در خوش خدمتی AFC نیز شکی نیست ولی اینکه اشخاصی مغرض از داخل برای ضربه زدن به پرسپولیس اعتبار و حیثیت فوتبال ایران را هدف بگیرند و به این کارهای ناشایست دست بزنند ، فقط میشود گفت از ماست که بر ماست.

mohsen

مثل سگ از پرسپولیس ترسیدن…

حسن

یعنی مرده این اقدامات قانونی مسئولامونم که هیچ وقت هم نتیجه نمیدن

1010364

این حکم باید انگیزه بازیکنا رو چندین برابر کنه تا با رسیدن به فینال این عربا و کنفدراسیون اسیا که عربستان صعودی میچرخونش و نفوذ کامل توش داره رو محکم زمین بزنن و اتفاق تاریخی رقم بزنن و روشون رو سیاه کنن همه هوادارا و هم بازیکنا فقط فینال اسیا رو میخان

نصیر

همان بازی اول که پیراهنش رو درآورد من تعجب کردم که چرا افشین پیراونی و..به ایشون تذکر ندادن….البته چون ورزشگاه خالی بوده و تیم هم شرق آسیایی نبوده مثل روز روشنه سعودی از رانت و فساد خودش استفاده کرده…..واقعا دل خیلی ها شکست هر سال داریم در آسیا محروم و جریمه میشیم…….هر سال!!!