لیگ قهرمانان آسیا

بلیت‌ بازی کاشیما – پرسپولیس کامل فروش رفت/ سرمربی ژاپن تماشاگر ویژه بازی

پرسپولیس نیوز: تمامی‌ بلیت‌های در نظر گرفته شده برای دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا بین پرسپولیس و کاشیما به فروش رسید.

کاشیما آنتلرز و پرسپولیس در دیدار رفت فینال لیگ قهرمانان آسیا از ساعت ۹ و ۳۰ دقیقه امروز در ژاپن به مصاف یکدیگر می‌روند.

* لحظاتی قبل مسئولان برگزار کننده بازی اعلام کردند تمامی‌ بلیت‌های دیدار رفت به فروش رسید. تنها تعدادی بلیت در جایگاه VIP باقی مانده که مخصوص به ورزشکاران است.

* لباس‌هایی که مسئولان ژاپنی برای بازی فینال در نظر گرفته بودند تقریبا به طور کامل به فروش رفته است. تنها تعدادی لباس سفید بزرگ به قیمت ۲۸۰۰ ین و لباس کوچک به قیمت ۱۸۰۰ ین باقی مانده است که بیرون ورزشگاه عرضه خواهد شد.

* موری‌یاسو سرمربی تیم ملی فوتبال ژاپن مهمان ویژه بازی فینال است. قرار است وی با حضور در جایگاه ویژه بازی را از نزدیک نظاره کند.

اشتراک
مطلع شدن
guest
0 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها