فوتبال تهران

برانکو اصلا مهاجم جوان ایرانجوان را نمی‌خواست

شنیده می‌شود سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس اصلا تمایلی به جذب خرید جدید استقلال نداشته است.
مهدی قائدی، مهاجم ۱۸ ساله تیم فوتبال دسته اولی ایرانجوان بوشهر به یکی از سوژه‌های نقل‌وانتقالات لیگ برتر هفدهم تبدیل شد و از دو باشگاه بزرگ پایتخت به عنوان مقاصد احتمالی او نام بردند.

گفته می‌شد باشگاه پرسپولیس به شدت خواهان جذب این بازیکن است و حتی حسین ماهینی و مهدی طارمی، دو ستاره بوشهری سرخ‌پوشان پایتخت مأمور شدند با همشهری خود صحبت کنند تا به حضور در جمع شاگردان برانکو راضی شود اما این بازیکن در نهایت راهی استقلال شد و پیراهن تیم آبی‌پوش را بر تن کرد.

به نظر می‌رسید علیرضا منصوریان بار دیگر دست روی ستاره‌ای گذاشته که برانکو می‌خواهد و پدیده‌ای دیگر را از چنگ تیم رقیب خارج کرده اما شنیده می‌شود اصلا برانکو تمایلی به جذب قائدی نداشته است!

گویا با توجه به تجربه تلخ در اضافه شدن بازیکنان سفارشی به پرسپولیس، برانکو تصمیم گرفته تیمش را در لیگ برتر هفدهم کاملا مبتنی بر تفکرات خود ببندد. به همین دلیل به طارمی و ماهینی گفته پرسپولیس در فاز هجومی به اندازه کافی مهره دارد و نیازی به جذب قائدی احساس نمی‌کند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
دیوید6آتیشه پرسپولیسی

همون بهتر که رفت کیسه پاش مشکل داره بدرد لیگ برتر نمیخوره دیدید که تو تیم جوانانم فقط چن دقیقه بازی میکرد همی مبارک شیشتقلال وداچ علی پرسپولیس باید رو اینجور بازیکنا دست بذاره وبگه تو لیست برانکوه تا کچل خان سینه خیز بره طرفش خخخخخخخخ

آراز

براش آرزوی موفقیت میکنیم .
واسه امیدهای پرسپولیس خوب بود .در اندازه تیم بزرگ سالان نیست

66 عمو حسن 66

داستان لیست دوم پرسپولیس برای علی شیشلولیان پس واقعیت داره!!!!!!!!!!!
خخخخخخخخخخخخخخخخخخخ رررررررررررررررررر هههههههههههههههههههههه گول خورده

دِنیْز

دیدین گفتم برانکو این و نمی خواست! وگرنه سه سوته ردیف بود