اخبار باشگاه

باشگاه پرسپولیس از سامان‌گوران شکایت می‌کند

پرسپولیس نیوز: باشگاه پرسپولیس قصد دارد از فردی که علیه این باشگاه اظهارات توهین آمیز مطرح کرده شکایت کند.

بعد از اظهارات یک مجری در تلویزیون علیه لوگوی باشگاه استقلال، یک فرد که سابقه بازیگری دارد در مقام پاسخگویی برآمد و اظهارات تندی علیه باشگاه پرسپولیس و برخی از بازیکنان فعلی و سابق این تیم انجام داد.

این مسئله باعث شد تا باشگاه پرسپولیس برای دفاع از حقوق معنوی خود از سامان گوران که این اظهارات تند را در شبکه‌های اجتماعی مطرح کرده شکایت کند.

مسئولان باشگاه پرسپولیس برای احقاق حقوق این باشگاه نسبت دارند تا رسیدن به نتیجه نهایی این شکایت را پیگیری کنند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
12 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
بهرام

بنظرم مسله با شکایت حل نمیشه ، چرا مسله رو زوری حل نکنیم؟؟؟؟؟

mohsen

لوگوی پرسپولیس بر اساس شیردال افسانه‌ای (هما) می‌باشد که ترکیبی‌ از عقاب و شیر است…نام پرسپولیس نام تاریخی شناخته شده در دنیا می‌باشد که ترجمه آن شهر پارس می‌باشد که ایرانیان آنرا پارسه مینامیدند…توهین به لوگوی پرسپولیس و نام این باشگاه توهین به نام و تاریخ ایران زمین می‌باشد و پیگرد قانونی دارد…کمدینی که از تاریخ ایران اطلاع ندارد باید پاسخگو گفتار ناشایست خود در دادگاه باشد

پرسپولیس نماداصالت

بایدبه گوه خوردن بیافته همین،ماهم بایدمثه کیسه کشالاشی بازی دربیاریم

ضدکیسه

چرا وضعیت جوری شده هر ننه قمری از جاش پا میشه به پرسپولیس کبیر توهین میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سیروس

عین شکایت از قلعه مرغی نشه، صلوات! هروقت اون شکایت رو پیگیری کردین این یکی رو هم پیگیری خواهید کرد. واقعاً که نوبری آقای عرب!

ابوالفضل باقری

مردک نفهم

امیر حسین

دلیل هجمه زیاد و اتهامات بی اساس این سالها علیه پرسپولیس علی رغم موفقیتها و کسب جامهای زیاد، ببخشید فقط و فقط مدیریت بی عرضه باشگاه هست . همش حرف حرف همش شکایت می کنیم کجا شکایتی رو تا آخر پیگیری کردید اصلا شکایتی صورت گرفت تا به پیگیری برسه. نتیجه شکایت علیه حرفهای بی مورد قلعه نوعی و یزدانی به کجا رسید برای اتهامات زنوزی، تابش و بازیکنای استقلال چیکار کردید. حق هوادار نابینا و هواداریی که تو سط سپاهانی ها و تراکتوریهای کتک خوردن چی شد تا کی باید تو جهنم ورزشگاه اهواز تیم پرسپولیس سنگ بارون بشه. چرا برنامه بی محتوای خنده بازار با نویسندگی و کارگردانی یه تراکتوری استقلالی سالها باید تو پخش صدا و سیما باشه و به تمام ارکان باشگاه توهین بشه از جمله دلقکی که جدیدا هم دلقک بازی کرده و کسی شکایت نکنه تا کی باید رخشانی ها نیکخواه ها توهین کنند و اتهام بزنند و باشگاه عکس العملی نداشته باشه و منجر به ویدئو تهوع آور گوران ها بشه. مسی بابت اتهام مهندسی مسابقات سه ماه محروم بشه و باشگاه ما فقط نظاره گر اتهامات بی اساس باشه و هوادارا به جون هم بیفتن. به خدا خسته شدیم از این همه بی تفاوتی، بی مسئولیتی از این همه حرف بی عمل خسته شدیم. آقای عرب همچنان منتظر خبرهای خوب نقل و انتقالات هستیم!!! بله خبرای خوب برای باشگاه پرسپولیس نه رقبا چرا اینقدر دروغ چرا اینقدر حرف!!!

محمد حسام

یکی نیست به این بنده خدا بگه برو دنبال کار درست وحسابی…دلقکی هم شدکار!!!!

امیر حسین

جمع کنید بساط شکایت میکنیم میکنیم رو.متاسفانه .فقط مدیریت باشگاه پرسپولیس شده حرف کو عمل.شکایات پارسال از قلعه نوع

فقط پرسپولیس

آدمیکه میاد توی فضای مجازی از یه زن خواستگاری میکنه دیگه تکلیفش معلومه.. یه مدت گم و گور یود حالا واسه مطرح کردن خودش افتاده به مزخرف گویی. امیدوارم باشگاه واقعا شکایت کنه تا این شخص معلوم الحال بفهمه که دیگه زر نزنه

Sajad

عمرا !!!! تا الان هزارتا مجری سگ علیه پرسپولیس یاوه گویی کردن ولی کدومشو به سرمقصد رسوندید ؟!!! یه باشگاه بی هویت که طرفداری هم نداره سریع تریپ تعصب و غیرت بر میداره و شکایت میکنه ولی پرسپولیس که ۸۰درصد مملکت رو داره مثل مترسگ وایمیسه هر سگ و شغالی بهش توهین کنن، که اینم بخاطر بی غیرتی مدیرانه

a