اخبار بازیکنان

بازیکنان بدون مجوز باید به خدمت سربازی بروند

معاونت انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در یک تصمیم مهم و اثرگذار، طرح تعویق اعزام به خدمت سربازی ورزشکاران حرفه‌ای را متوقف کرد.

با نامه‌ای که ستاد کل نیروهای مسلح برای باشگاه‌های لیگ برتری ارسال کرده، بازیکنان دیگر شامل هیچ تبصره ورزشی برای معافیت از اعزام نیستند و تنها می‌توانند از معافیت‌های قانونی مانند تحصیل در دانشگاه‌ها استفاده کنند.

در این نامه که به امضای سرتیپ فرج‌الله مرادی معاونت نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح رسیده و به سازمان وظیفه عمومی فراجا ابلاغ شده، این طرح متوقف شده است.

باشگاه‌هایی که این مجوز را دریافت کرده‌اند، حداکثر تا نیم فصل لیگ برتر می‌توانند از بازیکنان سرباز خود استفاده کنند و پس از آن بازیکنان باید سرباز شده و به خدمت بروند.

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
4 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
محسن

سرلک خوب بازی نمیکنه

Perspolis The Great

هرکاری میکنن که پرسپولیس رو تضعیف کنن

آرتشاه

به نظرم توفیق اجباری برای پرسپولیسه چون سروش بازیکن تهاجمی بهتر و ریگی بازیکن تدافعی بهتر نسبت سرلک هست و متاسفانه سرلک کند شده و زیاد با توپ حرکت میکنه ولی سروش سرعت و تکنیک و بازیساز بهتری هست و ریگی بدون حرکت اضافه و کند کردن ریتم بازی میکنه.
با رفتن سرلک جا برای بازیکن جدید باز میشه.
سرلک قبلا بهتر بود.

بهروز

آفرین..گل گفتی