اخبار بازیکنان

بازگشت غیرقانونی میلیچ به ایران / بازیکن فسخ کرده به استقلال برگشت!

مدافع کروات تیم فوتبال استقلال تهران صبح امروز (شنبه) وارد ایران شد تا بعد از توافق با این باشگاه در تمرینات تیم شرکت کند!

«هرویه میلیچ مدافع» هافبک کروات تیم فوتبال استقلال دقایقی قبل از طریق سی ای پی فرودگاه حضرت امام (ره) وارد تهران شد. وی ۲۳ دی ماه سال جاری تهران را ترک کرده بود و به بهانه پرداخت نشدن مطالبات خود قرارداد خود را فسخ کرد.

میلیچ آخرین بار در شهرآورد بزرگ تهران در لیست ۱۸ نفره تیم فوتبال استقلال برابر پرسپولیس قرار داشت و بعد از آن به همراه خانواده ایران را به مقصد کرواسی ترک کرد.

محمود فکری سرمربی استقلال در جمع هواداران این تیم دلیل حاضر نشدن او در تمرینات تیم را پرداخت نکردن مبلغ قرارداد او، ارسال اخطار برای باشگاه و فسخ قراردادش اعلام کرد.

طبق قانون منع جذب بازیکنان و مربیان خارجی امضای دوباره قرارداد با بازیکن پس از فسخ غیرقانونی است.

خبر اول:

خبر دوم:

نوشته های مشابه

اشتراک
مطلع شدن
guest
21 نظرات
جدیدترین
قدیمی‌ترین پرامتیازترین
بازخورد (Feedback) های درون متنی
مشاهده همه دیدگاه ها
رسول

میلیچ محروم دوپینگ بوده ولی فسخ نکرده حالا هم قانونی برگشته! اگر بازی کرد باید مجبورشون کنیم اعتراف کنن که دوپینگ کرده و فدراسیون باید جواب بده چرا اعلام نکردن

ابرقهرمان

میلیچچچ فیتیله پیچ میشه و چستقلال لال لال….ایشالا چوب همه گندکاریاشون رو میخورن،پست فطرتا،لعنت بر این جو کثیفی که باعث اصلیش وزارت بیوجوده و ترتراسیون منفور…بامید قهرمانی پرسپولیس کبیر در تمام سطوح

فواد

بچه هاکیسه رانابودکنین

حمید

ما هم مثل کاری که کیسه کشا علیه پرسپولیس انجام دادن عمل میکنیم و وقتی میلیچ تو آسیا برای کیسه بازی کرد بلافاصله به تیمهای مقابل کیسه سیگنال میدیم تا حال کیسه کشا جا بیاد. فدراسیون و وزارت ورزش میتونن تو لیگ ایران کثافتکاریهای کیسه را ماسمالی کنن اما تو آسیا خبری از این کارا نیست و اگر ای اف سی بفهمه کیسه را نقره داغ میکنه حالا صبر کنید تا بازیهای آسیایی شروع بشه اونوقت نشونشون میدیم

آرمین

چی میگی این یه قانون داخلیه آسیا کاری به این مسائل نداره

رسول

ربط داره. چون قرارداد باشگاه ایرانی با بازیکن خارجی کلا ممنوعه اینا حق ندارن همچین بازیکنی بگیرن و طبیعتا تو آسیا هم نمی تونه بازی کنه. قبلا کشورای عربی این کارو برای دروازبانا کرده بودن.

فواد

حالانجابت وصداقت وصلابت فدراسیون آقای عزیزی خادم وقنبرزاده معلوم میشه.یعنی اگه جلواین کارالکیسقلال واینستن وبازیکنی ک فسخ کرده بهش اجازه قرارداددوباره بدن دیگه الفاتحه….

Hashem hashemi

برا تیم کیسه مشکلی نداره شده باشه فدراسیون براشون بندی تبصره ی میزاره راحت قراردادشو ثبت میکنه

امیرسام

اینم مثل تمام کارهای فراقانونی و غیر اخلاقی که امثال کردن ماست مالی میکنن میره مثل داستان مظاهری و بابک مرادی و مهدی پور و قراردادهای نجومی و داوران سفارشی و هوایی کردن نادری بازیکن پرسپولیس با پیشنهاد بالا و سناریوی فراری دادن بازیکنای پرسپولیس و وطن فروشی و خیانت در حق عیسی آل کثیر و داستان خط دادن به النصر وهزاران کثافت کاریه دیگه…ولی حکمت خدا رو ببین چجوری به …..کشی افتادن!!!! این بدبختا با این کارا ۲۰ سال دیگه ام رنگ قهرمانی رو نمیبینن….

رز سرخ

ایشالا که تا بیست قرن دیگه هم نبینن…

رها

مخصوصا هوایی کردن رمضانی…….اخخخخخخ بابا این اونموقع که رو فورم بود و دوپتنگ میکرد چی بود که الان با چند ماه دوری از تمرین چی باشه؟؟؟؟؟

بی نام

خدا انشاءالله نمیگذاره استقلال رنگ قهرمانی ببینه خدا خوش شاهده بخدا این مصداق بارز نامردی علیه نه تنها پرسپولیس کبیر بلکه کل تیم هاست

از ی طرف بازیکن خارجی ممنوع از طرف دیگه ملیچ و شیخ میان حالا شیخ رو میگیم‌فسخ نکرده جهنم و ضرر ولی ملیچ‌که تابلو بودچرا انقدر پست فطرت تشریف دارند ؟ انقدر کثیف کاری تو جهان نوبره از اینور موقع بازی النصر برای النصر میمالند که وا مصیبتا پرسپولیس فساده خانه فساده پوکر فساده پرسپولیس فلانه ای اف سی و فیفا هوای فسادپولیس رو دارن و…

خب کیسه کشای متوهم خاک بر سر ما فاسدیم یا شما
ما فساد کردیم یا اون فرهاد که استراماهوچی تون رو پر داد و به جای گرفتن یقه فرهادتون یقه ما رو گرفتید تا گابریل کالدرون رو فراری بدن!

خدایا به این تیم‌عزت نده خیلی رو مخه به حق علی(ع) تا زمانی که توبه نکردند قهرمان نشن

در ضمن اون وزیر پرسپولیسی هم دیگه خز شده بگید خدای پرسپولیسی

راه آهن و پاس تهران، ابومسلم مشهد و نابود کردید صد رحمت به تاج یک تیمو نابود کرد ولی شما دارید نسخه همه رو میپیچید، پارس جنوبی جم و شاهین بوشهر و…

خدایا خودت هوای پرسپولیس داشته بین کفتار هایی مثل کیسه و تراکتور و….

من شرمم میاد که ی سری ایرانی عوضی که به جای اینکه به نمایندشون احترام بزارن و آرزوی موفقیت کنند داره میکوبند الکی میمالند و میگن فاسده ولی فسادهای اصلی و واقعی فوتبالی خودشونو اصلا انکار نمی کنند هیچ تازه به عنوان فوتبال پاک یاد میکنند تاسیون(ترتر و کیسه) از سرمربی سپاهان یاد بگیرید نمیگه وزیر پرسپولیسیه نمیاد مناظره کنه برعکس ژنرال تقلبیتون

خدا لعنت کنه شماها فوتبال رو به لجن کشوندید

خدا پرسپولیسه و انشاءالله شما یک سالم قهرمان نمیشید

محسن

چیزی که عوض داره گله نداره بعد از کارهایی که استقلالی ها علیه پرسپولیس انجام دادند که منجر به محرومیت ناجوانمردانه آل کثیر و مزاحمت های النصر و حتی بردن بازیکن خط دفاعی تیم شد الان زمان جبران زحمت هواداران استقلال رسیده خیلی ساده است می شه گزارش ابن تخلف را کف دست afc گذاشت .

۲۴❤۲۵❤8❤33❤

یکاری کنید ، محرومشون کنند

عباس چنانی

دور زنی قانون در روز روشن تیم مافیا

Mojtaba

یعنی حالم ازاین سایت ورزش ۳بهم میخوره.. یعنی یه کیسه کش ب تمام معناست…. یه کلمه ازفسخ غیرقانونی این پفیوز نگفته.. فقط باافتخارنوشته ملیچ ب ایران بازگشت وبزودی درتمرینات سولاخ شرکت خواهد کرد…

علی شهری

چنان ماست مالی میکنن که بیا و ببین….

سهیل

بر میگرده و باززی میکنه.شما باید به عنوان زبان هوادار از این ناعدالتی شکایت کنید.واقعا فوتبال کثیفی راه انداختن.مجیدی برگشت،حالا نوبت میلیچ

مهدی

میلیچ دوپینگ کرده بود از ترس این که گندش درنیاد زود از ایران رفت کیسه کشا همشون میدونستن سریع فرستادنش بره آثارش از بدنش خارج شه

رضا666666

فراقانونی ها که میگن الحق که لقب کیسه تهرانه.
مدیر محترم سایت چرا تاکید نکردی که این یارو تا اینجا دو بار فسخ کرده و هر دو بار هم برگشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یه بار قبل تر هم با اینکه فسخ کرده بود اینو برگردوندن. همین قضیه داشت برای سرمربیشون استرا هم رخ میداد و حتی وزیر این تیم رو مستثنی کرد که تنها تیمی که حق داره مربیشو برگردونه استقلاله چون نتایج خوبی گرفته(البته به لطف آلودگی هوا که پرسپولیس بازی هاش عقب افتاده بود) بعد از اون ور وزیر چشمشو روی برانکو و کالدورن بست انگار نه انگار پرسپولیس با برانکو فینال آسیا رفته بود و سه تا جام قهرمانی لیگ و دو تا سوپرجام و یه حذفی و کلی درآمد دلاری هم کسب کردیم.
متاسفانه ما فقط سکوت کردیم و قانع شدیم در حالی که کیسه داره از تمام ظرفیتش(چه رسانه ای و چه لابی گری) استفاده میکنه و کلی سند جعل میکنه در حالی که ما نمیتونیم حتی از حقمون که حداقل الکثیر را از محرومیت در تمرینات تبرئه کنیم.
این وضعیت واقعا برای من و امثال من که از شش سالگی یه بازی پرسپولیس از دستمون در نرفته تاسف باره و یه روز ضربه اش رو میخوریم.

مرتضي(يزد)

قانونی آره ولی فراقانونی برای تیم خاص مشکلی نداره