بازگشت رضایی به تمرینات پرسپولیس
قرمزها برای بازی با ملوان آماده شدند
مرجع خبری پرسپولیس : آخرین تمرین تیم فوتبال پرسپولیس پیش از دیدار با ملوان، امروز برگزار شد.
تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار رفت فینال لیگ برتر فردا در ورزشگاه آزادی میزبان ملوان بندر انزلی خواهد بود، بعد از ظهر امروز از ساعت ۱۸ آخرین تمرین این تیم قبل از دیدار با ملوان در ورزشگاه شهید درفشی فر برگزار شد.
در این تمرین بازیکنان پرسپولیس پس از گرم کردن بدنهای خود به پاس کاری در حال حرکت، زدن ضربات ایستگاهی و پنالتی پرداختند.
* در تمرین امروز غلامرضا رضایی پس از مدتها حضور پیدا کرد. او ابتدا زیر نظر زرینه به تمرینات ویژه پرداخت و سپس تمرینات استقامتی را در دستور کار خود قرار داد.
* خوش و بش رضایی با بازیکنان و روحیه دادن در تمرین امروز در نوع خود بسیار جالب توجه بود.
* میاچ یکی از افراد با نشاط در تمرین امروز بود. شوخیهای او با مازیار زارع در نوع خود بسیار جالب بود.
*علی دایی امروز بیشتر نظاره گر کارهای تمرینی بود.
* تمرین پشت درهای بسته برگزار شد اما تعدادی از لیدرها به داخل ورزشگاه رفتند و برای دایی در بازی فردا آرزوی موفقیت کردند. آنها دقایقی با سرمربی پرسپولیس به گفت و گو پرداختند.
* در مرحله دوم تمرین بازیکنان به دو قسمت تقسیم شدند، بخشی از بازیکنان به آقا وسط پرداخته و بخش دیگر نیز ارسال توپهای بلند پشت دفاع را تمرین کردند.
* تیم فوتبال پرسپولیس ساعت ۱۹:۴۵ دقیقه فردا به مصاف بندر انزلی خواهد رفت.